kombine bozulur dimi abi, ben başka fikirler düşüneyim :)
Printable View
abi hemen satılsa yapıcamda satılmıyo ki ben karartayım belki o şekilde satarız:) ben birtane far buldum 100 tl diyor adam ikisini birden satsam diğerini ise ayarlarım herhalde:)
Mylife farı bile bulsan yeter kardeşim, Hepsi aynı...
abi napıcan 6 da ya bırak ı :D
aracın son durumu bu beğenilerinize :)
biraz daha... ( bundan sonra aklımda olanlar ve tuncay abinin araçlarında bulunan sticker ler, chip ve jant (gönül sport ister ama zor, take off istiyorum )
bir kaç adet daha, bu arada astranın da reklamını yapmış oldum :D
Araba jant diye ağlıyor ya :)
ağladıkça açılır :) walla kardeşim sıradaki projeler arasında yerini aldı, benim isteğim orjinal jant, yoksa takmıştım jantları :)
Orjinaller çok pahalı. Bende çok istedim.
serviste evo için ön ızgrayı kaç tl.ye değiştirebilirim?
Maşşşallahhhh... Anahtar kabı istiyor :D O anahtarı yere koyarken için acımadımı? Ben benzin depo kapağının bile değiştirdim başka anahtarla açıyorum anahtarım zedelenmesin diye...
maşallah ızgaralar çok güzel olmuş o kalp şeklindeki italyan bayraklı stickerı servisten ne diyerek alıyorsunuz her serviste varmıdır?
Engin,Tuncay'ın rüzgarına kapılma yoksa geceleri bile yatakta proje düşünürsün.Emeğine,ellerine sağlık güzel olmuş aracın.
kardeşim belki bigün biri sıkılır jantlarından satmak ister bellimi olur:) ben üzerindeki jantlarıda beğeniyorum orjinalleri bulana kadar bunlara devaç:)
işçilik hariç 186tl.
abi bu evoda çok sey istıyo, abi ben senin kadar hassas olursam hanım beni eve almaz kıskançlıktan :)
Kendi jantları benimde hoşuma gidiyor. Sadece 15" oldukları için değiştirdim.
ne far karartmışım ya evonun değeri ne arttı çarşı karıştı telefonlar susmuyo ne zaman karartıyoz diyee :D
bu yaz elmaşekerini satıyom alayım evoyu startı bizde vercez ben 16 fun jantı takıcam ...
ayna kapağındaki gri olayını anlamadım uyumsuz olmuş gb. siyah beyaz kareli olanı taksan daha güzel olurdu
İzmirin Yakışıklısı Maşallah :)
34 tü 35 oldu fiyat :) reklamı sağlam yaptık kardeşim:)
aklımda ilk kareli vardı, sonra düşündüm daha önce kareli takanlar oldu, sadece piano black olsun, en son tuncay abinin önerdiği bu aynaları gördüm hem ilk ve tek olsun istedim bunu taktım, renk farkı 1 ton koyusu diyelim çok fark yok, teşekkür ederim ;)
maşallah. güzel olmuş kazasız belasız
Bu nasıl araba aşkıdır anlamadım.Ben kendime araba manyağı diyordum ama siz benden beter çıktınız yahu :)
Enginim son dokunusu ben yapacam senin arabaya masallah simdiden
Kardeş bu ayna kapaklarını nereden aldın ve fiyatları nedir?
abi biraz uzağım ama selahattin ve tuncay abinin teklifleri benim içinde geçerlidir :icecream:
kardeşim teşekkür ettim, ilk dokunuşlara senin eserlerinle başladık son noktayı merak ettim şimdi :D
tuncay abiden aldım, bir benzeri satılık parça kısmında mevcut :)
ELN & Yakışıklı :D