Alıntı PaRaDoXPoYRaZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlısı olsun hocam allah tekerine taş değdirmesin. 90 lığını bilmiyorum ama gıda çarşısında vardı kulladım 110 luğu yüklüyken bile çok fena kaçıyor )

Teşekkürler valla 90 lıgıda on numara gerçekten 110 luguda denedim test sürüşünde 90 lıgı yakıt konusunda dahada uygun yük taşınmayacagı için 110 lugunu tercih etmedim araç gerekten güzel.

çok tatlı araç gerçekten iyi bir seçim yapmışsınız 1.6 hdi yakıt cimrisi bi motor gerçekten ş.içi ortalama 7 lt gibi yakar ş. dışı düzgün kullanılırsa 5 lt yakar kullandım bu değerlerde geziyordu yakıt .
Seçim konusunda haklısınız yakıt konusunda aracı aldıgımda otobanda degerlerini iceledigimde şehirdışı 6 görüyor zamanla düşecektir degerler 3000 kmden sonra düşüyor ben memnunum yakıt ve performans konusunda müthiş. Geniş ve konforlu.

Alıntı hakanozukacmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun özkan abi ben berlingonun 2010 model olanını şirkete yeni alındığında ilk ben kullanmıstım uzun bır sure arac gercekten cok konforlu kalkıs super turbosunu nasıl yapmışlarsa resmen süzülüyor ayrıca tek kötü tarafı sert virajlara sakın hızlı girmeyın esp olduğu halde caddy ile girdiğim virajda az kalsın devriliyodu araç zor topladım
Aynen kalkışlarda İYİ araç. Sert virajlar sıkıntı bende bunu farkettim.
ESP var olmasına ragmen virajlar sıkıntı olabilir.

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun. 10 bin lira az bir rakam değil.Araç alırken birlikte gidelim)
Valla bu konuda kesinlikle CITROEN BURSA İNALLAR DERİM ORDA İNCİ HANIMI bulun adamlar komik rakamlarla araç satıyorlar gerçekten.