hayırlı olsun abi güle güle kullan
allah kaza bela vermesin iyi günde kullanmayıi nasip etsin
Oncelikle hayırlı olsun.
Soylemek istediğim konu veya konu sahibi ile ilgili değildir.
Madem bu kadar kar saglayıp arac satıyorlar bu liste fiyatlarına gerek yok.Dengesiz satısları yuzundne piyasada 2. elin hemen hemen Fiat,Citroen,Pejo,Seat gibi firmalar agzına etti.
Hepsinden allah razı olsun...
9 bin Tl kadar bir indirim ne demek ya ?
Hayırlısı olsun..Bende Berkan ile aynı fikirdeyim..Madem bukadar fiyatı aşağı çekebiliyorlar,neden bukadar kar marjı ekliyorlar..Önce bu fiyata yakın bir fiyat verselerde herkez sıfır alabilse...Gerçekten bukadar fiyat indirimi ilk defa görüyorum..Çok şaşırdım açıkçası..Allah kaza bela vermesin..güle güle kullanın..
Aracın faturasındaki bilgileri versem şaşırırsınız araç bayiiye 25000 küsüre geliyor yok devletin ötv ve kdv si derken araç 35000 küsüre geliyor arkadaşlar bu kamyonet tarzı hususi geçen araçlarda otomobillerden daha az ötv ve kdv uygulanıyor o nedenle fiyat uygun geliyor alın bakalım sıfır bir 1.6 90 bg HDI bir araç bakalım kaça gelecek bence bu fiyata bu araç kaçırılmaz
BURSA İNALLAR CITROEN BAYİİ gerçekten kar marjı düşük fiyatlarla araç satıyorlar eger cıtroen olursa kesinlikle bu bayiye yönlendirin İNCİ hanım var bütün ilgi alakayı gösterip elinden gelenini yapacaktır Bendende selam söyleyin kaçırılmayacak fiyatlar gerçekten.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hayırlısı olsun özkan abi. puntoyu uygun fiyata sattın, berlingoyuda uygun almışsın.
çoluk çocuk geniş geniş gezersiniz.
Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Eyvallah ermanım evet gerçekten uygun fiyata verdik aracı yabancı olmadıgı için gereken uygun fiyata dolu bir şekilde verdik ve acil oldugu için bu aracı bu fiyatada kaçırmak istemedim allah nasip ederse çocukta geliyor o nedenle tercihim bu yönde oldu ama şuda bir gerçek artık herkez bu arçları tercih ediyor yolda giderken izleyin genelde bu araçlar çogalmaya başladı allah herkeze nasip kısmet etsin böyle bir aracı bu araçların ötv ve kdvsi uygun otomobile göre çok farklı fiyatları otomobilde ötv ve kdv yüksek tavsiye ederim herkeze 1200 km yol yapıyor bir depoyla 60 ltre deposu var mazot 4150 lira olsa hesabını size bırakıyorum...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hayırlı olsun kazasız belasız yeni kasa, doblo, berlingo, , kangoo gibi araçların süspansiyonlarında baya iyileştirmeye gittiler konforundan memlunmusunuz ?
Kesinlikle süper diyebilirim otomobil gibi rahat.
Öncelikle alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmesini dilerim. Süspansiyon konusunda kıyaslama yaparak anlatırsam daha iyi anlaşılır herhalde. Ben bir Fiorino kullanıcısıyım. Rahatlık olarak Fiorino = Renault 12 Toros ise, Berlingo Mercedes'e denk gelir. Lakin yol tutuş ve viraj hakimiyeti olarak Fiorino = Alfa Romeo ise Berlingo da ancak olsa olsa Clio Symbol olabilir.... diye düşünüyorum. Birşey daha ekleyeyim, Berlingo, Fiorino , gibi araçların orasından burasından tıkırtılar gelmeye başlıyor bir süre sonra maalesef. Gelen tıngırtıları kafaya takmayacaksanız kolay kolay arıza yapmayacağından emin olabilrsiniz. Benim Fiorino 50000'de şu anda, benimle beraber alan arkadaşımınki 135000 km oldu; ikimizin aracı da yağ değişimi dışında servis yolu görmedi... Berlingo alan arkadaşa sadece şunu söyleyebilirim: Ah bir de 110 luğunu alaymışsınnn....
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Hayırlı olsun Özkanım ;
Allah Kaza ve Bela dan korusun seni...
Hemen hemen haklısın süspansiyon konusu mükemmel evet yol tutuşu iyi aslında ama viraj hakimiyeti biraz sıkıntı sesler konusuna gelince bu araçta kesinlikle yük taşınmayacak sesler olsada kısa zamanda ARACI TESİSATLA donatılırım ben oda çözülmüş olur aslında 110 lugu düşünmedim degil aslında ama zaman konusunda sıkıntı dogrudu ocak ayının ortalarında teslim edebiliriz dedler neyse sonuç olarak gönlümde ki araca sahip oldum ilgi ve alakanız için teşekkürler.
Semih teşekkürler arkadaşım tüm GP kullanıcalarına kaza bela vermesin rabbim amin...
Yusuf eyvallah teşekkürler arkadaşım amin diyelim.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin...
ile XPERIA Neo V'den gönderildi.
Oguzum teşekkürler cümlemize diyelim.
hayırlısı olsun hocam allah tekerine taş değdirmesin. 90 lığını bilmiyorum ama gıda çarşısında vardı kulladım 110 luğu yüklüyken bile çok fena kaçıyor)
çok tatlı araç gerçekten iyi bir seçim yapmışsınız 1.6 hdi yakıt cimrisi bi motor gerçektenş.içi ortalama 7 lt gibi yakar
ş. dışı düzgün kullanılırsa 5 lt yakar
kullandım bu değerlerde geziyordu yakıt .
hayırlı olsun özkan abi ben berlingonun 2010 model olanını şirkete yeni alındığında ilk ben kullanmıstım uzun bır sure arac gercekten cok konforlu kalkıs super turbosunu nasıl yapmışlarsa resmen süzülüyorayrıca tek kötü tarafı sert virajlara sakın hızlı girmeyın esp olduğu halde caddy ile girdiğim virajda az kalsın devriliyodu araç zor topladım
hayırlı olsun. 10 bin lira az bir rakam değil.Araç alırken birlikte gidelim)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri