Allah kazasız, belasız sürüşler nasip etsin. Hayırlı olsun.
Allah kazasız, belasız sürüşler nasip etsin. Hayırlı olsun.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
maşallah hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun maşallah.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
maşallah hayırlı olsun! yeni punto jantlarına hastayım bu arada bulursam almayı düşünüyorum tabii satan olur mu bilmem...
Çok sağolun arkadaşlar çok teşekkürler evet jantlarına bende çok hastayım bu jant modeli yok yakışıyor puntolara bide titiz biri olduğum için jant silmedede fazla da uğraştırmıyor![]()
Konu omer06 tarafından (30/09/2012 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.
Puntoyla Hayat Yolunda..
Hayırlı olsun.Kazasız belasız....
Hayırlı olsun, aracın jantları çok güzel fotolarda çok iyi
Allah kazasız sürüşler nasip etsin inşallah...
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın insallah
Fiat bu jantlardan satarmi acaba
kazasız belasız inşallah...
Hadi ya tanesi 900 bayağı iyiymiş fiyatı şaşırdım açıkcası
Konu omer06 tarafından (30/09/2012 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.
Puntoyla Hayat Yolunda..
hayırlı olsun.
Hayırlı olsun çok güzelmiş aracın beyaz çok yakışıyor puntolara zaten kazasız belasız....
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
hayırlısı olsun bende tam 25 gün oldu bekliyorum aynısından gelecek bana da yoldaymış şu an pazartesi inşallah teslim alacağız hayırlısıyla allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hepimize
Amin cümlemize arkadaşlar gene dediğim gibi Allahım herkese daha iyisini nasip eder inşallah Puntomdan çok memnunum kim ne derse desin bu araçlar çok başka![]()
Konu Moderatör tarafından (30/09/2012 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: sürekli kalın font kullanmanızdan dolayı kural ihlali cezası aldınız.
Puntoyla Hayat Yolunda..
hayırlı olsun güle güle kullanın
evo evo..
kazasız belasız
jantlar çok iyi çok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri