Hocam Allah kaza bela vermesin aracınızın maşallahı var. Bende de 200hplik multijet Bravo var ve bende Ankaradayım. Müsait olduğumuz bi zaman araçları denemek isterim. Sizin ağırlıktan ötürü baya bi avantajınız var ama olsun hem tanışmış oluruz. Sizden fikir alırım bazı konularda..
Gerçekten Bravo...
"God created turbo lag to give V8's a chance"
Bu arada bugün, tanesi 210 Lira'dan kredi kartıyla 7 taksitte, t-jet sport un orijinal lastik ebadı olan 205 45 17 ebadında Kore yapımı olan Nankang marka 4 adet kış lastiği ( snow sv2 ) satın aldım. Hava sıcaklığı 7 derecenin altına düşünce izlenimlerimi paylaşacağım arkadaşlar. Bu ebadda kolay kolay kış-kar lastiği bulunmuyor, bilgilerinize.![]()
Nihayet bugün, İtalya'dan özel siparişle t-jet sport orijinal 17' take-off jantlarım geldi ve takıldı, Sevgili kardeşim Müslüm Kaymak Bey'e müteşekkirim, ilk fırsatta yeni fotoğraflarıyla t-jet imin son halini sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.![]()
Fotoğrafları bekliyorum abi.![]()
TSİ Jetta.
Hızına yetişmek mümkün değil Abicim, her anlamda![]()
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
take-off ların hayırlı olsun abi.
Dün Bosch havalı kornayı söktürüp, orijinal kornayı ve sıfır t-jet logosunu monte ettirip, mevsim gereği kutu içi Green filtreyi taktırdım arkadaşlar. Artık son haliyle t-jet in yeni fotoğraflarını paylaşmanın zamanıdır. Az sonra...![]()
Konu OAGP1960 tarafından (04/11/2012 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
Merakla beklemekteyiz abi...![]()
t-jet in en son hali,
Arkadaşlar nihai olarak arabamın yeni fotoğraflarını sizlerin beğenisine sunuyorum. Güvenli sürüşler dilerim.
![]()
Maşallah Orkun abi gerçekten on numara olmuş...![]()
Böyle de güzel olmuş....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri