öncelikle herkese teşekkür ediyorum ön panjur yapılacaktı arkadaş yemedi yemeyincede olmadı başka bahara kaldı tamponu felan delmek gerekir cart curt dedi bende biraz gönüllü olmadım..![]()
mehmet bence kapı kolları güzel olmamış ama diğer yerler on numaro hee su hamza usta senin gp ye ön panjur yaptırcaktı ne oldu
öncelikle herkese teşekkür ediyorum ön panjur yapılacaktı arkadaş yemedi yemeyincede olmadı başka bahara kaldı tamponu felan delmek gerekir cart curt dedi bende biraz gönüllü olmadım..![]()
begenmedim begenmedim begenmediiiiiiiiim
şaka şaka çok güzel güle güle kullan![]()
Konu Açma Halkası tarafından (27/06/2007 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
mehmet le telde görüştümde ona mahsuben yazmıştım sonra yanlış anlaşılmasın diye düzeltme yaptım özür dilerim![]()
tamam ula benim haberim var niye bozdun kızı....
heeeeeehhhhh arkadaş dediğin böle olcak ben yokken bile beni savunmuş yanlış olmuş ama yinede saol unikmö pardon oruç...
birde sizin aracı görelim tülay hanım
araca diyecek bişiy bulamıyorum ben güle güle kazasız belasız kullanın (biraz geç oldu ama hiç olmazsa konu hortladıyeni üyelerimiz de bu güzelliği görebilecekler
)
mehmet şu ön arka abarth logodan bende istiyorum senin ilk sayfadaki varya hatta jant içinde varsa tam süper olur![]()
Kurallara uymadığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır!
Tamamdır zaferim aklımdajant için henüz yok ama ondan da getireceğim
grande punto için her ürünü getirteceğim
![]()
bende ıstıom, bende ıstıom hem on hemde arka ıcın olandan.
duzeltıyorum abı hatta Grande Punto ıcın ne getırtırsen bı tane bana ayır
anladın sen onu![]()
Konu mustafaf tarafından (21/10/2008 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Kurallara uymadığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır!
bencede kaş olmamış yaa... ama arka stopları çok beğendim.. kaça patladı sana? orjinalleri mı boyyattın? kazasız belasız günlerde dilerim...
onurhan çok eski konulara bakıyorsun yeni fotolar güncel topiclerde yada garajı kontrol et![]()
ah be abı oldumu sımdık sen yapma bare on logo abarth arka fıat yakısmadı abıı![]()
Ah be sonerim araç resmen evolation geçirdi , sen tarihi fii olmuş resimlere bakıyorsun![]()
Hayırlı forumlar![]()
Al sana bir kaç resim
![]()
Konu femoli tarafından (01/05/2010 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
leylek![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
güzel bir araç kazsız belasız arkadaşım. Bu abarth logolarını nerden bulabiliriz acaba?
elimizde kalmadı ama en kısa zmanda gelecek .süper bir fiyatla
Ertuğ@ leylek meylek idare ediyoruz ne yapalım aile babasıyız![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri