abi arka stopşar dehşet olmuş ank a gelince senle bi irtibata geçiim![]()
bayıldım walla çok güsel. güle güle kullan abi
abi arka stopşar dehşet olmuş ank a gelince senle bi irtibata geçiim![]()
mükemmel olmuş jantlar :ok: femoli güle güle kullan
Hayırlı olsu.
İyi günlerde kullan
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
teşekkürler arkadaşlar iyi niyetleriniz için jantlar ve lastikle 1 500 ytl ye mal oldu ucuz demeyin öyle olmak zorundaydı satan lastikler205 45 17 jant larda neo italy
jantlar sadece 5 kg tanesi gercek chrom o yüzden tercih ettim aracın performansını hiç etkilemedi..
lastik jant alacak arkadaşlara yardımcı olabilirim yüksek mercilerde tanıdıklarımız warr haberiniz olsun ..
Güzel bir 17 inç krom jant takviyesi ile bence harika olur..Sağlam bird tesisat döşedinmi..off offf..
Evet öyle, ben mesajı yazdıktan sonra gördüm.:ebebe:
anlaşıldı dostum.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
teşekkürler arkadaşlar daha iyisi sizlerin ..
Femoli Abarth Logosunun Resmi Varmi Nasil Bi Parcadir Bide Istesen Bana Gonderebilirmisin...
Tesekkurler...
biz yapıyoruz plexi glass üzerine o ebatta kesip yapıyoruz abarth yapıştırması çıkmıyor sağlam bişi fotolara bak istersen daha tek olarak çekip göndereyim
kardes bana acık adresını yazarmısın
bırde plakalıklara beyaz ampul taktınmı sen ben 1 kere denedım arıza lambaları yanmıstı arıza vermeyecek bır ampul sende mevcutmu bırde ne kadar
Konu AWD tarafından (19/03/2007 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: alt alta 2 msj yasaktır
sitteye tıklarsan www.kemaloto.net burada adresi açık bir şekilde bula bilirsin
merkez sanayi 574. sokak no:31 ivedik organize kemal oto 394 15 10
aracın sonhali mükemmel olmuş janlar neo mu ?
teşekkür edrim daha biraz da oynayayım da o zaman yeni fotolarla beraber oluruz şu aralar başımı kaşıyacak vaktim yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri