Kadir'ciğim herşey çok güzel, hayırlı olsun fakat, bence Fıat Punto'ya ve kırmızıya yakışacak şekilde, sadece plakanın altındaki audi benzeri siyahlığı kaldırmalısın. O zaman harika olur.![]()
Farları forumdan Nokta(Serkan) arkadaşımızdan aldım abi..
Bende kararsız kaldım Nevruz abi ama sonunda aldımbeğenende oldu beğenmeyende ama benim hoşuma gidiyor.zaten istediğmim zaman 15 saniyede takılıp sökülebiliyorum pratik baya...
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için...
Konu kadir07 tarafından (13/01/2013 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
Kadir'ciğim herşey çok güzel, hayırlı olsun fakat, bence Fıat Punto'ya ve kırmızıya yakışacak şekilde, sadece plakanın altındaki audi benzeri siyahlığı kaldırmalısın. O zaman harika olur.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (13/01/2013 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
Hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan. Ancak kaput maskesini sürekli değil de özellikle uzun yola falan giderken kullanmak daha iyi olur bence sürekli kullanımda görüntüyü bozuyor gibitaş izleri özellikle uzun yolda oluyor.
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Çok ciks olmuş![]()
Güzel olmuş Kadir, hayırlı olsun.![]()
Güzel olmuş renk tonu seke seke kullan![]()
Güzel olmuş, hayırlı olsun![]()
Kadirim bu boya işini yapan ustalar, bijonlarıda gun metal boyarlarmı?
Çok güzel olmuş abi,ama benim tavsiyem Abarth yazısınıda aynı bu Gunmetal rengine çevirmen.Ozaman birbirini tamamlayip cok daha guzel olacaktir bence..
Maşallah..Güzel görünüyor..
Çok güzel olmuş mağşallah iyi günlerde kullan araçta kac cm yay var ve markası nedir
gerçekten çok yakışmış kazasız belasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri