-
Alıntı:
Luc Nickli Üyeden Alıntı
Kadir farlar femoli'den mi?
Hayirli olsun bu hali cok hos olmus arabanin.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Farları forumdan Nokta(Serkan) arkadaşımızdan aldım abi..
Alıntı:
never Nickli Üyeden Alıntı
Kırmızı nın tadı bir başka ya :)
Kazasiz belasiz kardeş
Allah nazardan saklasın
su in kaput deri olayına bir türlü cesaret edemedim
Bende kararsız kaldım Nevruz abi ama sonunda aldım :) beğenende oldu beğenmeyende ama benim hoşuma gidiyor.zaten istediğmim zaman 15 saniyede takılıp sökülebiliyorum pratik baya...
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için...
-
Kadir'ciğim herşey çok güzel, hayırlı olsun fakat, bence Fıat Punto'ya ve kırmızıya yakışacak şekilde, sadece plakanın altındaki audi benzeri siyahlığı kaldırmalısın. O zaman harika olur.:)
-
Alıntı:
OAGP1960 Nickli Üyeden Alıntı
Kadir'ciğim herşey çok güzel, hayırlı olsun fakat, bence Fıat Punto'ya ve kırmızıya yakışacak şekilde, sadece plakanın altındaki audi benzeri siyahlığı kaldırmalısın. O zaman harika olur.:)
Bi türlü elim gitmedi folyoyu sökmeye ızgaralar siyah olunca sanki sırıtır gibi geldi Orkun abi.olmazsa bi ara da senin dediğin gibi denerim... :)
-
Hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan. Ancak kaput maskesini sürekli değil de özellikle uzun yola falan giderken kullanmak daha iyi olur bence sürekli kullanımda görüntüyü bozuyor gibi :) taş izleri özellikle uzun yolda oluyor.
-
Alıntı:
kso021 Nickli Üyeden Alıntı
Bi türlü elim gitmedi folyoyu sökmeye ızgaralar siyah olunca sanki sırıtır gibi geldi Orkun abi.olmazsa bi ara da senin dediğin gibi denerim... :)
Kadir'ciğim inanki araban Grande Punto olacak Audi den ziyade.:) İnanki siyah panjurlarla çok şık oluyor kırmızı Grande Punto.:)
-
Alıntı:
effect1903 Nickli Üyeden Alıntı
Hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan. Ancak kaput maskesini sürekli değil de özellikle uzun yola falan giderken kullanmak daha iyi olur bence sürekli kullanımda görüntüyü bozuyor gibi :) taş izleri özellikle uzun yolda oluyor.
Bizim dükkanın önnünde uzun süredir asfalt ve kaldırım çalışması var durduğu yerde bile taş geliyor :( uzun yol için aldım aslında biraz takılı kalsın sonra zaten sökerim...
Alıntı:
OAGP1960 Nickli Üyeden Alıntı
Kadir'ciğim inanki araban Grande Punto olacak Audi den ziyade.:) İnanki siyah panjurlarla çok şık oluyor kırmızı Grande Punto.:)
:)
-
t-jet sport jantlarımız gunmetal renge boyandı... :)
-
-
-
Güzel olmuş Kadir, hayırlı olsun.:)
-
Güzel olmuş renk tonu seke seke kullan :)
-
Güzel olmuş, hayırlı olsun :)
-
Ben cok begedim gercekten guzel olmus.
-
Kadirim bu boya işini yapan ustalar, bijonlarıda gun metal boyarlarmı?
-
Öncelikle güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...
Alıntı:
1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı
Kadirim bu boya işini yapan ustalar, bijonlarıda gun metal boyarlarmı?
Tuncay abi bijon işini hem boyacıma hemde jant-lastik işi yapan tanıdık bi abimize sordum boyanabileceğini ama bijonları söküp takarken boyanın zorlamayla birlikte atacağını söylediler bende boyatmadım...
-
Çok güzel olmuş abi,ama benim tavsiyem Abarth yazısınıda aynı bu Gunmetal rengine çevirmen.Ozaman birbirini tamamlayip cok daha guzel olacaktir bence..
-
Alıntı:
kso021 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...
Tuncay abi bijon işini hem boyacıma hemde jant-lastik işi yapan tanıdık bi abimize sordum boyanabileceğini ama bijonları söküp takarken boyanın zorlamayla birlikte atacağını söylediler bende boyatmadım...
Sağolasın kardeşim. Bu arada Boranın dediği stickera katılıyorum...
-
Maşallah..Güzel görünüyor..
-
Çok güzel olmuş mağşallah iyi günlerde kullan araçta kac cm yay var ve markası nedir
-
gerçekten çok yakışmış kazasız belasız