hayırlı uğurlu olsun çok iyiymiş.. allah kazadan beladan esirgesin
okan maşallah aracın çok hoş kardeşim. kazasız belasız.
obsessed the red
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan Maaşallah diyorum nazarım değmesin
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Çok hoş ve dolu bir araç ve tabikide beyaz olması farklı bir ayrıcalık katıyor bu konbinasyona güzel günlerde kazsız belasız kullanmanız dileğiyle.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Araç canavar kazasız belasız.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Eskiden profil resimlerinin en alt tarafında (G) garaj simgesi vardı kullanıcı garajına giden? yok mu artık ? bende mi ayarsızlık var ?
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
kazasız belasız hayırlısı olsun
kaç kere maşallah desem az kalır![]()
41 iyidir)
Birşey takıldı aklıma karbon görünümlü kaplamada ince bi çizik var ama çok kafama taktım gözüme batıyor, bi çaresi var mı bundan kurtulmanın ?
Konu CesSpOoL tarafından (31/10/2011 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
maşallah cok tatlı...
Bu gün katalizörü geri takılacak..
Yaylarıda yanıma aldım (orjinal olanları) geritakıp takmamakta kararsızım, eşim hamile olduğu için orjinaller daha konforlu olur diye düşünüyorum oğlumu sarsmayayım, t-jet in orjinal jantlarıyla 5 CM arasında hissedilir konfor farkı var mı ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri