Maşşalah.Araç tahmini kaç hp şu anda?Evotech yazılımdan memnunmusunuz?Deneme fırsatınız oldumu ?
Bizim mesajımıza bir teşekkür bile etmedin ama canın sağolsun.
Maşallah kazasız belasız inşallah. Yalnız Tampon eklerini ve bagaj altındaki nikelajı söküverin =)) onun dışında süper.Marşpiyel çok güzel ondan bende arıyorum gören bilen varmı nerede satıldığını?
Mağşallah Allah kazadan beledan korusun.
kardeşim evotech çok iyi bir firma ama t-jet üstündeki yazılımını hiç duymadım görmedim..dyno sheet olmadan 160hp den emin olamayabiliriz..bende filtre-komple egzoz ve ps chiptuning yazılım ile 161hp dyno sonucu almıştım..bizim arabanın orjinal turboyla üst sınırı bu diyebilirim..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
10 numara araç kazasız belasız kullanın inşallah..
müthiş, maşallah, nazar değmesin.
Hayırlı olsun hocam içinin kıpır kıpırr oldugunu burdan anlayabiliyoruz![]()
Maşallah güzel araç beyaz olsun 3 kuruş fazla olsun ,)
Vaoowwww Maşallah.. Allah nazarlardan saklasın.. Maşallah maşallah.. Çok hoş.. Çok güzel araç kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.. plakalarımız benziyor YB benim yeni aldığım starjetinkide bende yıkatıp eklicem bi ara resimleri..
Konu sedini tarafından (29/10/2011 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: plaka edit..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
çok hoş araç iyi günlerde kullanın![]()
Hocam maşallah gördüğüm en iyi Puntolardan diyebilirim. Beyaz olması da ayrıca güzeljantları satmak gibi bir düşünce oluşursa hemen görüşelim
![]()
Led Stoplar yakışır mı beyaza? Örneği var mı forumda ?
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Şimdi resimlere bi baktım kırmızı renk katıyor gibi geldi siyaha nazaran, bir de Evo ile karşılaştırayım![]()
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
maşallah çok güzel yalnız tamponlar çok sırıtmış birde bagajdaki punto yazısıyla nikelaj acilen imha edilmeli.birde ön plaka neden yamuk merak ettimde![]()
araca dicek yok..led stop mükemmel olur
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri