abicim tertemiz olmuş güle güle kullan.korumaya gelince her tarafını kapatmak biraz saçma o motor nerden hava alıcak?karter nerden soğuma yapıcak?
abicim tertemiz olmuş güle güle kullan.korumaya gelince her tarafını kapatmak biraz saçma o motor nerden hava alıcak?karter nerden soğuma yapıcak?
Mertcim teşekkür ederim, sağolasın, ya her tarafı nı yaptırma amacı yönüyle düşünme, resimde paylaştığım lastik ile karter arasında boşluk var , lastiğin ordaki davlumbaz ucu boşta ve taşa veya başka bir büyük sert bişiye çarpınca kırılma ihtimali çok yüksek çünkü çok sallanıyor amacım onu sabitlemek kaldi ki italyan yaptıysa ki vida yerleri var araya parça yaptırmıştır, sonunda netten bu resmi buldum arayıp parçayı alcam resme bak anlarsın
dostum defalarca bende aynı soruyu sordum ama cevap alamamıştım...eger her iki taraftaki boşlukları kapatmak için gerekli parçaları bulursan muhakkak haberleşelim.
karter koruyucuyu bende gözde otomotivde taktırdım. ve ustanın söylemesi oraların açık kalması gerektiği. yoksa hava alamazmış... ama bana pek mantıklı gelmedi.
birde acaba bu yıkamacı nerde olduğunu ve ne kadara yaptırığını söyleyabilirmisin.. çünkü iki üç haftaya kastamonuya gidicem ve cidede zift temizleyen, aracın altını temizleyen yer yok..![]()
Konu askin tarafından (03/09/2011 Saat 03:23 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri