Arkadaşlar temizlik yaptırdıktan sonra akşam üstü fiat Kastamonu gözde otomotive gittim, puntiş için karter muhafazası taktırmaya karar verdim, fotolarını ekliyorum,

Yalnız karter muhafazası takıldıktan sonra resimlerde görüleceği üzere muhafaza ile (alttan bakarken) sağ ön teker arasında üçgen şeklinde bir boşluk kalıyor, davlumbaz bağlantısı ile karter muhafaza arasında buraya da kaanatimce bir parça daha ilave edilmesi gerek diye düşünüyorum çünkü resimlerde göreceksiniz bağlantı için hem muhafazada hemde davlumbazda vida yerleri var, bilen varsa bana yardımcı olabilir mi , ayrıca o boşluk her iki yerde de var ve her iki yerde de vidaları mevcut

Lütfenn yardımcı olurmusunuz, çünkü o aradaki üçgen parça takılmadığı zaman davlumbazların ön kısmı böle boşta oynuyor

Arkadaşlar sonu 22 nolu fotoda uzaktan çekilmiş hali var, 23 no lu fotoda ise o bahsettiğim vida yerlerini işaretledim, bu görünen yer her iki taraftada mesafe ve boyut olarak aynı bence buralarında hem sağlamlaştırılması hemde kapatılması için bir parça olması lazım değil mi? Servis öle bi parça yok diyor, e diyorda o zaman bu vida yerleri neden ?