Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Kızım puntiş kuafördeydi.... :))

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayfayı açmadan önce güneş gözlüğümü taksaydım iyi olacakmış gözlerim hala kamaşıyor

hay maşallah. nazar değmesin. iyi günlerde kullanın.

eğer zamanınız olursa size bir kaç sorum olacak. yaptırdığınız yer yetkili servis sanırım ve meguiars ürünleri kullanılıyor. yapılan işlemler ve sakıncası yoksa maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

arabamı satın aldığım izmir birmot 450 tl ye 3m boya koruma alt izolasyon ses izolayonu ve vinil koruma teklif etmişti ama ben sıfır arabaya yaptırmak doğru olmayacak diye düşündüğümden yaptırmamıştım. şimdi garanti sonax kampanyasından 150 tl lik ve 6 aylık standart uygulama yerine fiyat farkını vererek 250 tl ye 1 yıllık nano boya koruma uygulamasını yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. aracım 25 mayıs da trafiğe çıktı ve daha 3000 km de. yeni sıfır arabaya yaptırmak ne kadar doğru olacak bilemiyorum. kullanılan malzememi önemli yetkili servisdemi yaptırmalı kararsızlık hat safhada. tecrübelerinizi ve fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

birde ön disk fren balatanız ve arka kampanalar kırmızı renk. bunları sonradan mı yaptırdınız. aracınızdaki diğer çıkartmalarla çok şık duruyor.
    sıfır arabaya pasta yapılmaz boya koruma yapılır boya koruma çok ayrı bir olaydır sıfır arabada daha sağlıklı olur.

Utku Bilen
    FPT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Mert yaptırmayacaktım bende boya koruma hani boya 1 sene geçirip nefes alsın bi yaşasın diye ama baktım daha 54kmdeki aracın arka çamurluğu çizilmiş 10cmlik çizik hatrına gaza geldim arabayı komple Sonax'a soktuk Zaten garantinin kampanyasıyla 150ye geldi yoksa hayatta yaptırmam çok para

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı FPT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert yaptırmayacaktım bende boya koruma hani boya 1 sene geçirip nefes alsın bi yaşasın diye ama baktım daha 54kmdeki aracın arka çamurluğu çizilmiş 10cmlik çizik hatrına gaza geldim arabayı komple Sonax'a soktuk Zaten garantinin kampanyasıyla 150ye geldi yoksa hayatta yaptırmam çok para
    sonax ın hangi bayisine yaptırdınız acaba? memnun kaldınız mı?

MURAT ÖZÇELİK
    MURAT34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34FAR04
    Edilen teşekkür: 58

Maşallah abi süper olmuş...

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Alıntı Engin_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Orçun abi çok güzel parlamış güle güle kirlet abi snn araçta da yay yokmuyudu ben mi yanlış hatırlıorum ?
    Sağol kardeşim... Bende yay yok ama niyetim var

sayfayı açmadan önce güneş gözlüğümü taksaydım iyi olacakmış gözlerim hala kamaşıyor

hay maşallah. nazar değmesin. iyi günlerde kullanın.

eğer zamanınız olursa size bir kaç sorum olacak. yaptırdığınız yer yetkili servis sanırım ve meguiars ürünleri kullanılıyor. yapılan işlemler ve sakıncası yoksa maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

arabamı satın aldığım izmir birmot 450 tl ye 3m boya koruma alt izolasyon ses izolayonu ve vinil koruma teklif etmişti ama ben sıfır arabaya yaptırmak doğru olmayacak diye düşündüğümden yaptırmamıştım. şimdi garanti sonax kampanyasından 150 tl lik ve 6 aylık standart uygulama yerine fiyat farkını vererek 250 tl ye 1 yıllık nano boya koruma uygulamasını yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. aracım 25 mayıs da trafiğe çıktı ve daha 3000 km de. yeni sıfır arabaya yaptırmak ne kadar doğru olacak bilemiyorum. kullanılan malzememi önemli yetkili servisdemi yaptırmalı kararsızlık hat safhada. tecrübelerinizi ve fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

birde ön disk fren balatanız ve arka kampanalar kırmızı renk. bunları sonradan mı yaptırdınız. aracınızdaki diğer çıkartmalarla çok şık duruyor.
    Çok teşekkür ederim... Evet Fiatın yetkili servisi Çorlu Haliç Otoda yapıldı işlem... Ücreti 150 TL tüm yapılan işlemler... 150 TL yi taksitte ödeme imkanıda var arkadaşlar... Birde mertinde dediği gibi sıfır arabaya pasta cila yapılmaz... Sadece boya koruma yapmanız daha mantıklı....

Alıntı cute.poison Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek kelime ile şahhane...Sıfır bu kadar göz alıcı olamaz...Allah kazasız belasız nice 40bin kmlere inşaallah...Wallaha gıpta ettim...1 sene oldu bende boya koruma ve cila yaptıralı...Bende dün yıkattım falan parlıyodu hoşuma gidiyodu...Sizinkini görünce ı ıh artık Sorması ayıp kaça maloldu iç dış komple???
    150 TL tüm işlemler... 6 Taksit imkanıyla...

Alıntı whitegold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcunum yapan arkadasın ellerıne saglık cok basarılı olmus kırmızıyı sırf buy yuzden cok sevıyorum parlaklık cok yakısıyor , gule gule kırlet arkadasım
    Kirlendi zaten ne şans var bende yaa... Yağmur yağdı burda ve çamurlandı kızımın etekleri ve ayakkabıları

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Çok güzel olmuş, maşallah..

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tansel ustun
    cnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    39 sk 517
    Edilen teşekkür: 19

Standart puntis

abi masallah araban yakiyor dun aksam serv ten cikarken gordum cok guzel olmus hangi islemleri yaptirdin bu paraya ben de bugunlere 20bin bakima gidicem yaptira bilirim

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

nano boya temizleme parlatma ve koruma

1-SONAX CAR WASH uygulaması ile otomobilin dış temizliği sağlanır.
    2-Otomobil yüzeyi SONAX CLAY ile endüstriyel ve kimyasal tozlardan arındırılır.
    3-Otomobil yüzeyinde bulunan reçineler SONAX REÇİNE TEMZİLEYİCİ ile, ziftler SONAX ZİFT-KATRAN TEMİZLEYİCİ ile temizlenir.
    4-SONAX NANO ÇİZİK GİDERİCİ ile otomobil yüzeyinde bulunan tüm kılcal çizikler ortadan kaldırılır.
    5-SONAX NANO POLISH ile otomobil yüzeyindeki tüm hologramlar (hareler) giderilir. SONAX HOLOGRAM SPREY ile hologramlar kontrol edilir, gerekirse işlem tekrarlanır.
    6-SONAX NANO POLISH WAX İle otomobil yüzeyi parlatılır.
    7-SONAX NANO GUARD ile otomobil yüzeyine koruma işlemi uygulanır. NANO GUARD uygulaması ile otomobil yüzeyinde uzun süreli bir koruma sağlanır.
    8-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil 2 saat bekletilerek otomobil üzerine etkisi sağlanır.
    9-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil yüzeyindeki korumayı artıracak ve parlaklığı sağlayacak SONAX HART WAX uygulaması yapılır.
    10-Otomobil 30 dakika beklemeye bırakılır, cilanın boyaya nüfuz etmesi sağlanır.
    11-SONAX MIKROFIBER HAVLU ile araç yüzeyi silinir, parlatılır.
    12-Check işlemi ile uygulama sonlandırılır.

sonax da yaptırmayı düşündüğüm işlemler uygulamalar ve kullanılacak malzemeler yukarıdaki şekilde. sıfır arabaya pasta cila yapılmaz sadece boya koruma yeterli diyorsunuz ya. bu yukarıdakilerin içinde pasta cila tarzı sıfır arabaya yapılmaması gereken işlem ve malzeme var mı acaba?

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı cnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi masallah araban yakiyor dun aksam serv ten cikarken gordum cok guzel olmus hangi islemleri yaptirdin bu paraya ben de bugunlere 20bin bakima gidicem yaptira bilirim
    Kornaya falan bassaydın ya oturur muhabbet ederdik... Görmedim inanki seni.. 150 TL ye pasta cila boya koruma torpido koruma ve diğerleri motor yıkanıyor ve motor koruma... Gittiğinde benim ismimi ve forumdan geldiğini söyle danışmadaki nefise hanıma ve boya koruma ustasına gereken yardımı gösterirler...

3-Otomobil yüzeyinde bulunan reçineler SONAX REÇİNE TEMZİLEYİCİ ile, ziftler SONAX ZİFT-KATRAN TEMİZLEYİCİ ile temizlenir.
    4-SONAX NANO ÇİZİK GİDERİCİ ile otomobil yüzeyinde bulunan tüm kılcal çizikler ortadan kaldırılır.
    5-SONAX NANO POLISH ile otomobil yüzeyindeki tüm hologramlar (hareler) giderilir. SONAX HOLOGRAM SPREY ile hologramlar kontrol edilir, gerekirse işlem tekrarlanır.
    7-SONAX NANO GUARD ile otomobil yüzeyine koruma işlemi uygulanır. NANO GUARD uygulaması ile otomobil yüzeyinde uzun süreli bir koruma sağlanır.
    8-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil 2 saat bekletilerek otomobil üzerine etkisi sağlanır.
    9-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil yüzeyindeki korumayı artıracak ve parlaklığı sağlayacak SONAX HART WAX uygulaması yapılır.
    10-Otomobil 30 dakika beklemeye bırakılır, cilanın boyaya nüfuz etmesi sağlanır.

sonax da yaptırmayı düşündüğüm işlemler uygulamalar ve kullanılacak malzemeler yukarıdaki şekilde. sıfır arabaya pasta cila yapılmaz sadece boya koruma yeterli diyorsunuz ya. bu yukarıdakilerin içinde pasta cila tarzı sıfır arabaya yapılmaması gereken işlem ve malzeme var mı acaba?
    Bunlar çok teferruat ve fazlalık bence... Benim gördüğüm kadarıyla ağır pasta cila işlemi yok gibi yukarıdaki maddelerde... Sadece kılcal cizikler için kimyasalla cila var...

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

amma alangirli şeyler yazmışlar yahu göz boyamaktan başka birşey yapmamışlar MB bezle silmeyi bile fazla gözüksün diye eklemişler zaten onları yazmasına gerek yok mecbur yapıcak

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet Demir
    thekafkef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 30

Dedirtiyor maşallah
    Eğer beyaz almasaydım kesin kırmızı alırdım favori rengim , Güle güle kullanın.
    Bişey sorucam Bu boya korumanın görüntüden başka ne avantajları var bende yaptırmayı düşünüyorum da.
    Ford Focus 182 Ps Ecoboost

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Boya korumanın görüntüden başka ne faydası var kaput üzerindeki ölü boya temizlenip kendi rengi ortaya çıkarılıyor... Hem boyaya yararı var hemde bakım olarak verniğine... Yanlışsam düzeltin arkadaşlar...

ömer bedir
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. omer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 767

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boya korumanın görüntüden başka ne faydası var kaput üzerindeki ölü boya temizlenip kendi rengi ortaya çıkarılıyor... Hem boyaya yararı var hemde bakım olarak verniğine... Yanlışsam düzeltin arkadaşlar...
    boya üstünde oluşan dairesel çizikler,oksidasyon, kireç, zift felan filan ölü katmak kaldırılıp yeni katman ortaya cıkartılır ve koruma altına alınır
    Konu omer06 tarafından (12/08/2011 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Aynennn

Fuat Yurtseven
    tmac_fuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 102

Maşallah abi, çok güzel olmuş

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ELİF D
    ED235 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235
    Edilen teşekkür: 148

maşallahhhhhhh,beğenmemek imkansızz Allah nazardan korusun bu forumda herkesin puntişi var nazar değmez ama dışarda dikkatli olun puntişi olmayanların kesin gözü kalır

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

vedat güçük
    Phaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 43

Maşallah Allah nazardan saklasın yeni gibi olmuş güle güle kullan.

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kunt ozveren
    Fiat 500X Multiair Turbo Mr.Freeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 277

Maşallah
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

drive italian , kiss french

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Çok sağolun arkadaşlar.... Kunt abi teşekkür ederim nazar boncuğu için

kunt ozveren
    Fiat 500X Multiair Turbo Mr.Freeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 277

Rica ederim ne demek
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

drive italian , kiss french

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon