sayfayı açmadan önce güneş gözlüğümü taksaydım iyi olacakmış gözlerim hala kamaşıyor
hay maşallah. nazar değmesin. iyi günlerde kullanın.
eğer zamanınız olursa size bir kaç sorum olacak. yaptırdığınız yer yetkili servis sanırım ve meguiars ürünleri kullanılıyor. yapılan işlemler ve sakıncası yoksa maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
arabamı satın aldığım izmir birmot 450 tl ye 3m boya koruma alt izolasyon ses izolayonu ve vinil koruma teklif etmişti ama ben sıfır arabaya yaptırmak doğru olmayacak diye düşündüğümden yaptırmamıştım. şimdi garanti sonax kampanyasından 150 tl lik ve 6 aylık standart uygulama yerine fiyat farkını vererek 250 tl ye 1 yıllık nano boya koruma uygulamasını yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. aracım 25 mayıs da trafiğe çıktı ve daha 3000 km de. yeni sıfır arabaya yaptırmak ne kadar doğru olacak bilemiyorum. kullanılan malzememi önemli yetkili servisdemi yaptırmalı kararsızlık hat safhada. tecrübelerinizi ve fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
birde ön disk fren balatanız ve arka kampanalar kırmızı renk. bunları sonradan mı yaptırdınız. aracınızdaki diğer çıkartmalarla çok şık duruyor.

Yer imleri