maşallah diyelimde nazarımız deymesin
maşallah diyelimde nazarımız deymesin
Benimde niyetim sana gelmekti hatta triger değişimi bahaneydi... İzmirli dostlarımla vakit geçirmek ve sanada trigeri değiştirtmekti canım ama zamanı gelmişti trigerimin yolda bişey olur falan diye korkudan burada değiştirdim... Gönüller bir olsun kardeşim...
olur canım olur... 18.500 e multijet var arkadaşımın... niyetine girersen sorunsuz araç
Hayırlısı cnm...
maşallah allah nazardan kazadan beladan saklasın.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Harika iş çıkarmışlar, araç da çok güzel. Tekirdağ Tarsal önünde ayna gibi parlar bu araçKazasız belasız, selamlar..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Sağolun arkadaşlar... Haklısın cemcim tarsal önünde iyi parlar![]()
10 numara.. efsane olmuş.. kazasız belasız.. şıkır şıkır vallahi..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Masallah diyelim de... nazar dehmesin... yaniyor yaniuor...
Hay maşallah otur izle bunu artık Orçun abi![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Maşallah Orçun abi çok güzel parlamışgüle güle kirlet
abi snn araçta da yay yokmuyudu ben mi yanlış hatırlıorum ?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
güle güle kullan kardeşim, şahane olmuş, Allah kaza bela vermesin. Benim oğlan görmesin![]()
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
sayfayı açmadan önce güneş gözlüğümü taksaydım iyi olacakmış gözlerim hala kamaşıyor
hay maşallah. nazar değmesin. iyi günlerde kullanın.
eğer zamanınız olursa size bir kaç sorum olacak. yaptırdığınız yer yetkili servis sanırım ve meguiars ürünleri kullanılıyor. yapılan işlemler ve sakıncası yoksa maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
arabamı satın aldığım izmir birmot 450 tl ye 3m boya koruma alt izolasyon ses izolayonu ve vinil koruma teklif etmişti ama ben sıfır arabaya yaptırmak doğru olmayacak diye düşündüğümden yaptırmamıştım. şimdi garanti sonax kampanyasından 150 tl lik ve 6 aylık standart uygulama yerine fiyat farkını vererek 250 tl ye 1 yıllık nano boya koruma uygulamasını yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. aracım 25 mayıs da trafiğe çıktı ve daha 3000 km de. yeni sıfır arabaya yaptırmak ne kadar doğru olacak bilemiyorum. kullanılan malzememi önemli yetkili servisdemi yaptırmalı kararsızlık hat safhada. tecrübelerinizi ve fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
birde ön disk fren balatanız ve arka kampanalar kırmızı renk. bunları sonradan mı yaptırdınız. aracınızdaki diğer çıkartmalarla çok şık duruyor.![]()
Tek kelime ile şahhane...Sıfır bu kadar göz alıcı olamaz...Allah kazasız belasız nice 40bin kmlere inşaallah...Wallaha gıpta ettim...1 sene oldu bende boya koruma ve cila yaptıralı...Bende dün yıkattım falan parlıyodu hoşuma gidiyodu...Sizinkini görünce ı ıh artıkSorması ayıp kaça maloldu iç dış komple???
Orçun şıkıırr şıkıırr olmuş, 41 kere maşallah...
Kazasız belasız güle güle kullan...
orcunum yapan arkadasın ellerıne saglık cok basarılı olmus kırmızıyı sırf buy yuzden cok sevıyorum parlaklık cok yakısıyor , gule gule kırlet arkadasım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri