sıfır arabaya pasta yapılmaz boya koruma yapılır boya koruma çok ayrı bir olaydır sıfır arabada daha sağlıklı olur.
Printable View
Mert yaptırmayacaktım bende boya koruma hani boya 1 sene geçirip nefes alsın bi yaşasın diye ama baktım daha 54kmdeki aracın arka çamurluğu çizilmiş 10cmlik çizik hatrına gaza geldim arabayı komple Sonax'a soktuk :D Zaten garantinin kampanyasıyla 150ye geldi yoksa hayatta yaptırmam çok para :D
Maşallah abi süper olmuş...
Sağol kardeşim... Bende yay yok ama niyetim var :D:D
Çok teşekkür ederim... Evet Fiatın yetkili servisi Çorlu Haliç Otoda yapıldı işlem... Ücreti 150 TL tüm yapılan işlemler... 150 TL yi taksitte ödeme imkanıda var arkadaşlar... Birde mertinde dediği gibi sıfır arabaya pasta cila yapılmaz... Sadece boya koruma yapmanız daha mantıklı....
150 TL tüm işlemler... 6 Taksit imkanıyla... ;)
Kirlendi zaten ne şans var bende yaa... Yağmur yağdı burda ve çamurlandı kızımın etekleri ve ayakkabıları :D:D
Çok güzel olmuş, maşallah..
abi masallah araban yakiyor dun aksam serv ten cikarken gordum cok guzel olmus hangi islemleri yaptirdin bu paraya ben de bugunlere 20bin bakima gidicem yaptira bilirim
nano boya temizleme parlatma ve koruma
1-SONAX CAR WASH uygulaması ile otomobilin dış temizliği sağlanır.
2-Otomobil yüzeyi SONAX CLAY ile endüstriyel ve kimyasal tozlardan arındırılır.
3-Otomobil yüzeyinde bulunan reçineler SONAX REÇİNE TEMZİLEYİCİ ile, ziftler SONAX ZİFT-KATRAN TEMİZLEYİCİ ile temizlenir.
4-SONAX NANO ÇİZİK GİDERİCİ ile otomobil yüzeyinde bulunan tüm kılcal çizikler ortadan kaldırılır.
5-SONAX NANO POLISH ile otomobil yüzeyindeki tüm hologramlar (hareler) giderilir. SONAX HOLOGRAM SPREY ile hologramlar kontrol edilir, gerekirse işlem tekrarlanır.
6-SONAX NANO POLISH WAX İle otomobil yüzeyi parlatılır.
7-SONAX NANO GUARD ile otomobil yüzeyine koruma işlemi uygulanır. NANO GUARD uygulaması ile otomobil yüzeyinde uzun süreli bir koruma sağlanır.
8-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil 2 saat bekletilerek otomobil üzerine etkisi sağlanır.
9-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil yüzeyindeki korumayı artıracak ve parlaklığı sağlayacak SONAX HART WAX uygulaması yapılır.
10-Otomobil 30 dakika beklemeye bırakılır, cilanın boyaya nüfuz etmesi sağlanır.
11-SONAX MIKROFIBER HAVLU ile araç yüzeyi silinir, parlatılır.
12-Check işlemi ile uygulama sonlandırılır.
sonax da yaptırmayı düşündüğüm işlemler uygulamalar ve kullanılacak malzemeler yukarıdaki şekilde. sıfır arabaya pasta cila yapılmaz sadece boya koruma yeterli diyorsunuz ya. bu yukarıdakilerin içinde pasta cila tarzı sıfır arabaya yapılmaması gereken işlem ve malzeme var mı acaba?
Kornaya falan bassaydın ya oturur muhabbet ederdik... Görmedim inanki seni.. 150 TL ye pasta cila boya koruma torpido koruma ve diğerleri motor yıkanıyor ve motor koruma... Gittiğinde benim ismimi ve forumdan geldiğini söyle danışmadaki nefise hanıma ve boya koruma ustasına gereken yardımı gösterirler...
Bunlar çok teferruat ve fazlalık bence... Benim gördüğüm kadarıyla ağır pasta cila işlemi yok gibi yukarıdaki maddelerde... Sadece kılcal cizikler için kimyasalla cila var...
:oops0000: Dedirtiyor maşallah :D
Eğer beyaz almasaydım kesin kırmızı alırdım favori rengim , Güle güle kullanın.
Bişey sorucam Bu boya korumanın görüntüden başka ne avantajları var bende yaptırmayı düşünüyorum da.
Boya korumanın görüntüden başka ne faydası var kaput üzerindeki ölü boya temizlenip kendi rengi ortaya çıkarılıyor... Hem boyaya yararı var hemde bakım olarak verniğine... Yanlışsam düzeltin arkadaşlar...
Aynennn
Maşallah abi, çok güzel olmuş :)
maşallahhhhhhh,beğenmemek imkansızz :)Allah nazardan korusun bu forumda herkesin puntişi var nazar değmez ama dışarda dikkatli olun puntişi olmayanların kesin gözü kalır :)
Maşallah Allah nazardan saklasın yeni gibi olmuş güle güle kullan.
Çok sağolun arkadaşlar.... Kunt abi teşekkür ederim nazar boncuğu için :D
Rica ederim ne demek
eyvallah abi...
10 numara olmuş
Sağol ibrahim hocam... :)
Vay vay vay vay...... Yanıyor, yanıyor maşallah. Kazasız belasız binmek nasip etsin Allah Orçun kardeşim... Çok güzel olmuş...
Amin cümlemize inşallah...
Kızı benim mavişe istiyorum :p
Saka bir yana nazar değmesin çok guzel olmuş.
Başlık parasında anlaşırsak tabiki... :D:D
Canavar olmuş :)
ee kızı isteyeceğiz ya, bende oğlana randevu aldım, yarın erhanın ellerine bırakacağız, işi bitsin kızı istemeye geliriz :D bu arada hafta sonu arabayı gördüm, 10 numara olmuş yanıyor maaşallah.
maşallah kızın çok güzel olmuş Orçun abi :)
Bakımlı araba her yerde dikkat çekiyor.Emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.Kazasız nazarsız sürüşler dilerim.
süper ötesi olmuş..benım aracın tamponları renk ayırıyo pasta sorunu giderirmi acaba?