araç beni can evimden vurdu.maşallah kazasız belasız. basık araç herzaman tarzımdır. ama eski aracımda kullanmak zor oluyordu, her altını vurdugumda içim gidiyordu o yüzden sadece spor yay kullanmaya alıştım. cok başarılı. kazasız belasız
obsessed the red
bulut merten ünvanını duydum zor ama alt tarafda ozel 3 mm saç kaplama yaptık yoksa vuruyoztesekkurler bu arada
maşallah allah kaza bela vermesin![]()
arac cok basarılı basıl ılk bu kadar basık gorduqum puntolardann bı tanesıı ..
Hadi Abisi .)
maşallah kazasız belasız... bende yay var alçak diye sıkıntı çekerek gidiyorum bide sizi düşünemiyorum bile![]()
gayet güzel olmuş...
Güzel olmş maaşallah.Kazasız belasız inş![]()
[QUOTE=can-asan;556066]maşallah kazasız belasız... bende yay var alçak diye sıkıntı çekerek gidiyorum bide sizi düşünemiyorum bile[/QUOT
bizde gitme yoksürünüyoruz
![]()
![]()
oguz ortalıgı karıstırmaya bırebırsın vallabir bulut a bir merte laf sürtüyosun
![]()
![]()
![]()
milleti can evinden vurmasan
![]()
Maşallah arac cok tatlı olmuşBulut abinin aractan sonra böle bi basık görmek beni benden alırken seni sana bıraktı
![]()
![]()
Maşallah,basık punto bir başka güzel oluyo ya ..)
güzel olmuş maşallah
Basık araçların görüntüsü bir başka oluyor.. Gerçekten göze hitap ediyor keza kendi aracımda basık Örnek olarak resmini yükleyeyim..
![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
şeytan diyorki; git yere yapıştır valla eski duygularım depreşti![]()
![]()
obsessed the red
bulut boşver be kardeşim 5lik yay yeter daha fazlası zarar ankaranın yollarını sende biliyorsun yayla bile eziyet oluyor. Daha fazla bastığını düşünemiyorum bile.. Sen eski aracınla nasıl gidiyordun merak ediyorum
Dün bir buçuk saatlik yolu ikibuçuk saatte geldim işgence gibi. Defalarca altını sürttüm hele birinde sanki altımdan uçak geçti![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
harikaa)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri