araç beni can evimden vurdu. :D maşallah kazasız belasız. basık araç herzaman tarzımdır. ama eski aracımda kullanmak zor oluyordu, her altını vurdugumda içim gidiyordu o yüzden sadece spor yay kullanmaya alıştım. cok başarılı. kazasız belasız
Printable View
araç beni can evimden vurdu. :D maşallah kazasız belasız. basık araç herzaman tarzımdır. ama eski aracımda kullanmak zor oluyordu, her altını vurdugumda içim gidiyordu o yüzden sadece spor yay kullanmaya alıştım. cok başarılı. kazasız belasız
bulut merten ünvanını duydum zor ama alt tarafda ozel 3 mm saç kaplama yaptık yoksa vuruyoz :) tesekkurler bu arada
maşallah allah kaza bela vermesin :)
arac cok basarılı basıl ılk bu kadar basık gorduqum puntolardann bı tanesıı ..
maşallah kazasız belasız... bende yay var alçak diye sıkıntı çekerek gidiyorum bide sizi düşünemiyorum bile :)
gayet güzel olmuş...
Güzel olmş maaşallah.Kazasız belasız inş ;)
[QUOTE=can-asan;556066]maşallah kazasız belasız... bende yay var alçak diye sıkıntı çekerek gidiyorum bide sizi düşünemiyorum bile :)[/QUOT
bizde gitme yok :) sürünüyoruz :) :)
oguz ortalıgı karıstırmaya bırebırsın valla ;) bir bulut a bir merte laf sürtüyosun :) :) :) :) milleti can evinden vurmasan ;)
Maşallah arac cok tatlı olmuş :) Bulut abinin aractan sonra böle bi basık görmek beni benden alırken seni sana bıraktı :D :D
Maşallah,basık punto bir başka güzel oluyo ya ..:))
güzel olmuş maşallah
Basık araçların görüntüsü bir başka oluyor.. Gerçekten göze hitap ediyor keza kendi aracımda basık Örnek olarak resmini yükleyeyim..
https://img40.imageshack.us/img40/8235/19062011641.jpg
şeytan diyorki; git yere yapıştır valla eski duygularım depreşti :D :D
bulut boşver be kardeşim 5lik yay yeter daha fazlası zarar ankaranın yollarını sende biliyorsun yayla bile eziyet oluyor. Daha fazla bastığını düşünemiyorum bile.. Sen eski aracınla nasıl gidiyordun merak ediyorum:)
Dün bir buçuk saatlik yolu ikibuçuk saatte geldim işgence gibi. Defalarca altını sürttüm hele birinde sanki altımdan uçak geçti :)
harikaa:))