Masallah guzel arac ;)
Printable View
Masallah guzel arac ;)
Valla iridyum hediye arkadas takti bende bisey yapmadim ertug :)
k.bakmayin arkdaslarda aramizda bazibarkadaslarin kaldiramdigi olaylar varki camur atiolar sozum kime oldugunu iyi bilio eger aracini yapamiyorsan camur atma yorumda yapip kirlilik yapmayin geregi yok.. Ya yonetim bu ise bir cagre bulsun yada uyeligimi donduralim kiskanan arkadaslarin bugun sayesinde arac kartel delmisdir...
4 jant lastik 500 tl iyi fiyat cizik falan var mı hocam ?
kule gergisiyle amortisörün dibinin vurması ne alaka anlamadım ama https://hockming.com/eshop/prod_images/1304926514b.jpg gpnin kule gergisi var...
cizik felan yok hocam aracin uzerinde olanlar lastik jant 500 tl
arkalarda kampana sanirim onlarida mi kardes aldi :) :)
çekemeyenler listesine hoşgeldin senide alalım gel şoyle sag tarafa dogru...
işine gelmiosa yorum yapma..
:)
araçın çok güzel olmuş güle güle kullan arkadaşım benim bir sorum olacak sadece yaylarımı değiştirdin amortisörlere dokunmadınmı araçta zıplama sekme olmuyormu konforundan memnunmusun biraz bilgi verirmisin
Bu kule gergisi sadece bravoya vardi ben baktigimda..varmis demekki ilk kez gordum bende..
Kafama gore yorum yapmadimki siz yanlis anlamissiniz..en son arastirdigimda sadece bravo icin vardi kule gergisi..hatta bir arkadasim kullaniyor..kotu bir yorum yapmadimki zaten..benin aracimada herkes elestiride bulunabilir normaldir..ayriyetten profilinizde yasiniz yazmiyor ki sizde benim yasimi bilmiyorsunuz :) ben bugune kadar eski,yeni hickimseye saygisizlik,ezmece gibi bir davranista bulunmadim bunada forumdaki herke eminimki kefildir =)
oguz kardeş kimseye atarım yok arkadaşlar arabayı samar oglana cevırdı sozum meclısden dısarı adam ozelden msj atıo sacma sapan ıster ıstemez sınırlenıyorum yanı sankı...
ornegın ertug yokmusda kule gergisi bizde bır yerımızden uyduruomusuz gıbı konusunca su sayfada bende tepkımı koyarım yanı
bu sekılde ozelden sacma sapanda msj gelırse satarım bu arabayı kapatırım bu formda uyelıgımı keyfıme bakarım olur bıter
bence arabanın bir tane kaputaltı fotoğrafını koy, herkez özür dilesin senden koyamazsanda sen özür dilersin olur biter =) bir araba alt tarafı bir avuç civatadan bahsediyoruz atara gidere gerek yok..
tayfun hocamın çözümü en kısa olanı :)