Anladım Tuncay abi, hayır forumda bi arkadaş ben 620 mi ne yaptım bunun üzerinde yapan varsa inanmıyorum diye iddia etmişte, sanki benim yalana borcum var da öle attım ortaya, dedim ki benim araç hem 95 lik, bunun yanı sıra eco modu açık ve hız sabitleyici de açıkken sabit hızda yaptım dedim arkadaşımız bunca şeye rağmen inanmıyor, ha inanmaması da o kadar benim için önemli değil ben gittiğim yere ve cebimden çıkan paraya bakarım, o kadar memnunum ki iyikide triptronik ve 95 lik almışım ve iyiki de eco modu var harika tasarruflu, hı birde arkadaşıma gelsin son olarak ayrıca 95 likler 6 ileridir, 6 vitesin rahatlığı sadece uzun yolda ortaya çıkıyor tamamen tasarruf vitesi , Tuncay abi yanlışsam sözlerimi düzelt !
Teşekkür ederim dostum, bende 3-4 litreleri görürdüm ancak gerek yanımda eşim gerekse bagajda bi dünya eşya olmasından ve de ayrıca yolun yarısından biraz aşağı bi mesafesini tutarsız hızlarda kullandığımdan dolayı 3-4 arası litrelere düşüremedim ama ileride tamamıyle sabit hız sabit km ve klimasız deneyeceğim Teşekkürler...
Konu Scottie tarafından (13/07/2011 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Teşekkürler abi, Tuncay abi şu senin aracının fotolarını bi özel atabilir misin rica etsem merak ediyorum , daha fazla merakta bırakma beni, gerçi sen bana kırgın ve kızgınsındır ama inan düğün için 16 sında Manisaya gitmiştim, ondan dolayı hiçbirşeyle ilgilenemedim daha yeni geldiğim için forumda yazıyor paylaşıyorum birçok şeyi , bu arada sizin kaç km oldu ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri