bende ankara-akçay arasını 620 km yol gittim klima kapalıydı ortalama 3.0 lt yakmış bundan daha azını kimse yakacağını inanmıyorum
bende ankara-akçay arasını 620 km yol gittim klima kapalıydı ortalama 3.0 lt yakmış bundan daha azını kimse yakacağını inanmıyorum
Resimleri birkaç gün içinde ekleyeceğim inanıp inanmamak size kalmış, ayrıca bu değerleri yaparken özellikle 945 km yi ECO modu açıktı dikkatinizi çekerim sizin araç 75 lik ve manuel benim araç ise 95 lik ve yarı otomatik ve hız sabitleyiciyle birlikte kullandım ve hep 90 km sabit hız , sadece belirttiğim gibi arada bir farklı hızlara çıktım resimleri birkaç gün içinde görürsünüz...
Waaayy Güneş açtı, hem forumda hem yüzümde, dostum ya seni yeniden forumda görmek güzel, özellikle benim açtığım konu da yorumunu görmek harika dostum o km yi yaptım ama son 40-60 km sini gel bana sor , hem bitmek bilmedi yol hemde dağlık arazi olması ve herhangi bir yakıt istasyonunun olmaması beni epey bi dua ettirmeye sevk etti, inşallah kısmetse 1000 i de görücem , ki zaten arada bir 110-170 arası yapmasaydım herhalde 1100 den fazla km yapardım çok mutluyum ya anlatamam , merak etme senin machine de biraz açılsın bak bakalım kaç km yi görüyor ama eco modunda kullanacaksın ve hız sabitleyici ile sabit hızda gidicen ve sabredeceksinZaten Muğlaya inip depoyu fullerken ilk seninle paylaştım yaptığım kmyi hatırlarsın
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri