aynen güzel çekmişgeçmiş olsun bu arada..
TSİ Jetta.
süper maşallah, nazar değmesin
Maşallah allah kaza bela vermesin...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
çok samimi ve dürüst olarak söylüyorum ki forumda şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve asil araç...koltuklar ve vites topuzu ise çok şık...benim araçta siyah...çizikleri için siyah asetat kalem işe yarar mı ki??yardım lütfennn
noone knows that except both of us
Güzel araç gerçekten.Kazasız belasız inş kardeşm.
çok teşekkür ederim üzerine titriyorum aracımın, geçen sırf içeri çamur alıyo diye gittim punto evo davlumbazı taktırdım onlar çamur almıyor.
valla asetatlı kalemle ince çizikler varsa güzel üstünden geçiyosun siyahla butunleşiyo kayboluyo belli olmuyo ama 3-4 yıkama sonra çıkar tekrarlamak lazım
Adaş bende paso davlumbaz değiştirenlerdenim de bu çamurluk evo-gp fark etmiyomu ? Ve nasıl içeri çamur alıyordu benimde eteklere sıkçaa çamur sıçratıyo onada faydası olurmu alsam ??
adaş gp ile evo davlumbazları farklı, gp davlumbazında orta kısımda tampona bakan yuzunda bir kapak var fakat sabit değil ordan içeri motorun yanlarına hava filtresinin alt kısımlarına filan çamur giriyor fakat evo davlumbazında o kapak plastikten ve vidalı içeri girme şansı yok. birde biraz daha uzun çok az aşağıya doğru
onur çok ciddiyim bu forumda bazen modifiye yapcam die tabiri caizse saçmalayanlar var ama senin aracı cidden örnek almaları lazım ilk kez bi araç beğendim burda..allah kazadn beladan ve nazardan esirgesin
noone knows that except both of us
onur birşey soracağım, şu vites topuzun çok hoşuma gitti ama nereye baktıysam bulamadım, bu ürünü nereden edinebiliriz. bilgi verirsen çok sevinirim. orjinal topuz davul tokmağı gibi, hem büyük hemde çok yüksek kalıyor.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Onur kardeşim Allah kaza bela vermesin , maşallah, harika bir makineye sahipsin , çok tatlı bir araç... birde ona brembo kaliperlerinden taktırsan güzel olur mu ?
Konu GünahsizSeytan tarafından (20/07/2011 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.
Bizim yaptığımız sadece aksesuar eklemek o kafam kadar turbo takıp 800+ HP alanlara ayıp olur bizimkilere modifiye demek![]()
TSİ Jetta.
daha iyileri senin olsun inşallah... çok düşündüm istedim fakat internetteki araştırmalarımda hep olumsuz şeyler okuduğum için yaptımadım açıkcası...
evet boyuda çok uzun biz eski topuzu cıkartıp demiri biraz kestikten sonra monza marka bı vites topuzumuz monte ettik ve çok şık oldu
kazasız belasız kullanman dıleğiyle geçen haznedarda ışıklarda tam arkandaydım iki üç selektör patlattım gördüysen 34 YR 8403 Gümüş rengi punto =)
Onur bu araç sahibinden.com'da ilanı olan araç mı ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri