devamı
Orçun kardeşimin tavsiyesi üzerine, Oğlumuz Puntişi Boya koruma işlemi için Çorlu Haliç otoya götürdüm. Gerçekten işin ehli olan Erhan süper bir iş çıkarttı. Boya koruma ve parlatma, Torpido - kapı döşemelerinin temizliği ve koruması, Jant temizlik, koruma ve parlatma, Motor Temizleme, koruma ve parlatma işlemleri için 150 TL gibi çok uygun bir fiyat ödedim. Üstelik kredi kartınada taksit avantajıda var. Araç sanki showroomdan yeni çıkmış gibi oldu. Tavanından tabanına kadar kullanılan tüm ürünler Meguiar's. İşte resimler.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
devamı
çok kıskandım ya ankarada nerde var
bu arada harika duruyor 0 araba gibi olmuş resmen
süper olmuş...
Keyif BMW'Dir...
Col seker olmus hasancim... Gule gule kullan... Emrah gayet guzel is cikariyor...
orçunum sayende ufkumuz genişliyor, sen bize yol açıyorsun bize izinden gidiyoruztavsiyen için çok teşekkürler. senin arabanı görene kadar gereksiz gördüğüm bir işlemdi boya koruma (arabanın sürekli kapalı garajda olması sebebiyle), ancak şimdi anlıyorum nasıl birşeymiş.
şuranın adresini alabilirmiyim acabamaşallah çok iyi işçilik çıkartıyorlar ellerine sağlık çok güzel olmuş
çok iyi çook
TSİ Jetta.
Öncelikle yine Emrah abi yine parlak bir puntoHayırlı olsun Hasan abi.İşin esas zor kısmı şimdi başlıyor,insanın içi gidiyor birisi arabaya dokunacak diye
(parmak izi görünce mesela ben çok fena ayar oluyorum özellikle şu bagajı açarken oluşanlar veya şu ufak çocukların arabanın yanından geçerken parmağını boydan boya araba üzerine sürmesi
)
okadar takmayın kafanızı her sene yaptırın... Sakınan göze çöp batar bunuda unutmayın...![]()
Sağolasın Tolga kardeşim, evet koruması bundan sonra daha önemli, en önemliside yıkama, kostik oranı yüksek köpüklü yıkamalardan kaçınılması gerekiyormuş, birde meguiar's ın bir ürününü gösterdi Emrah 2 - 3 yıkama sonrası sprey şeklinde olan bu ürünü sıkıp onunla kuruluyorsun, boya korumanın ömrünü oldukça uzatıyormuş, ürün adı tam olarak aklımda değil, öğrenip yazacağım buraya.
Meguiar's ürünleri cidden kaliteli ve güzel ürünler tabi usta ellerinde maharetini unutmamak lazım. Araç çok güzel görünüyor güle güle binin.
Bahsettiğiniz ürün quik wax olması lazım birde aslında nxt generetain diye bir ürün var krem ürün 3 yıkamada bir araca bunu uygularsanız çok daha uzun süreli koruma parlaklık kazanırsınız.
İnsan gücü ve işçilik olmasa işin içinde aslında kullanılan malzemelere bir defa o para verilip ortalama 10 defa belki biraz daha fazla kendiniz yapabilirsiniz ama yer ve hepsinden önemlisi tecrübe çok önemli. Yoksa aslında iş hiçte öyle karateci çocuk misali cilala parlat cilala parlat değil...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri