konu başlığı bir siyasi partimizin seçim sloganı olduğu için değiştirilmiştir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yıllanmış Moderatör
arkadaşlar siyasete girmeyin lütfen rica ediyorum
başımıza iş çıkmasın yaw
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
maşallah kazasız belasız.
bi başlıktan tüm millet siyasi rengini belli etmiş, ne fanatik bi milletiz ya herşeyi uçlarda yaşıyoruz![]()
Aracın güzel olduğu başlıktan bellikazasız belasız cezasız...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
hayırlı olsun güzel araç
maşallah hakkaten çok güzelmiş.Allah kaza bela vermesin
Hiç mizah anlayışımız yokmu?.renk katılması için yazılmış basit bir anımsatma sözü ile foruma katmak istediğim küçük bir mizah cümlesi bukadar polemiğe yol açması bence içler acısı,bukadar tahamülsüz olmamız açıktan rengimizi belli etmemiz bence yersizdir.bu forumda bir birimize saygı duymamız gerekiyorsa ,önceliklen bir birimizden ve düşüncelerimizden nefret etmememliyiz.sonuçta çevrenizdeki herşey size bişileri çağrıştırıyor ola bilir.böle bir durumda gözleri kapatıp ya kör olmak gerekir,yada tahammül sınırlarını dahada geniştutmak gerekir.
bukadar tahamülü olmayan arkadaşımızı üzeceğimize sayın moderatörümüzün konuyu silip konu başlıksızda kala bilir diye düşünüyorum.
FORUM ÜYELERİNE İSTEMEYİREKTEN RAHATSIZLIK VERDİYSEM ÖZÜR DİLERİM.
Omsan marka ömür boyu paslanmaz krom kapak maliyeti 100 tl
Konu JASMINE tarafından (06/06/2011 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
başlık hariç güzel yakışıklı punto yay takarsanız dahada güzel olur![]()
Realtime
Konu dışı tüm mesajlar silinmiştir. Yorum yapacak arkadaşların forum kuralları dahilinde siyasi görüş, kişilere ve kişilik haklarına saldırıda bulunmadan, hakaret içermeden yorum yapmalarını tekrar rica ediyoruz.
Doğan, aracın gayet hoş. Kazasız, belasız güzel günlerde kullan.
tşk ederim.
sayın modaratör...! ortada yaşanmış bir demogojiden ötürü biraz forum kirliliği görünmüş olsa gerek bazı tartışmaları silmişsiniz.çokta iyi yapmışsınız. fakat aynı hassasiyeti onursal moderatör yazan arkadaşlarımızın konu içerisindeki "hedef 2023 " başlığına karşılık yazılmış olan ( ben böle başlığın ta......) diyen arkadaşımızın yazısınada da gösterirseniz,bir forum kullanıcısı olarak minnettar kalırım. Açıktan bir küfür olmasada çağrıştırdığı için tartışmaya meyil vermektedir. tüm forum üyelerine çok hoş hoş hoş sohbetler diliyorum tşk ediyorum.
Doğan bey aracınız gayet güzel gözüküyor. Ayrıca sağduyunuz ve tartışmaya girmeyişiniz de ayrı bir konu. İki konu için de tebrik ederim. Kazasız ve belasız keyifli sürüşler.
siyaset atışması yapacak olan arkadaşlarımızı başka foruma davet edıyorum. bizim forumumuzda bu tip saçmalıklara yer yokdur..tabiki herkezin görüşü kendine olacaktır ancak bu forum 5-10 kişiden ibaret değildir.tartışmaların uzayacağı besbelli..ne gereği var ?
aracınızı güle güle kullanın..tekno gri nadir ve cok güzel bı renkdir..hep istemişimdeir ama nasip olmadı![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
BU ne ya araç konusunun başlığında bile siyaset tartışabiliyoruz çok enteresan bir noktaya gelmişiz ,,
Aracınız hayırlı olsun...
siyasetin yeri burası değil lütfen daha fazla tartışmaya mahal vermeyelim ..
Ağlanıcak halimize gülüyoruz....
Günümüzde siyaset = fanatizm ...
Fanatiklik veya fanatizm bir durum veya görüş için gereğinden fazla destek çıkmak, gerekli görüldüğünde, o görüş veya durum için aşırı tepki vermektir. Bu duyguyu yaşayan insanlara fanatik adlı verilmektedir. Fanatiklik, çoğu zaman olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Aşırı fanatik insanlar, çevresindeki doğru değerleri görmemekte, bunun yerine sadece kendi bildiği şekilde hareket etmektedir. Kimi kesimlerce hoş karşılanmayan fanatiklik, buna karşılık çoğu zaman da desteklenmektedir. Türkiye'de fanatiklik; daha yoğun olarak spor ve siyaset alanında gözlemlenmektedir .
(wikipedia'dan alıntıdır.) teşekkürler
Maalesef ülkemizdeki en büyük açmazlardan biri bu fanatiklik.. Eğitim ve toplumsal kültür seviyesi ile de ilgili bir konu, daha önceki mesajımda bu konunun uç noktalarının rehabilitasyonu ile ilgili bilgi vermiştim ancak sanırım yanlışlıkla modere edilmiş. Eğitim seviyesi arttıkça düzelecektir şüpheniz olmasın. Saygılar.
Beneficium accipere libertatem est vendere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri