aynaları nerde yaptırdınız. yapıskanmı onlar. yoksa baska bır madde mı. bırde malıyetı ne kadar oldu...
ben dama stıcker yapıstırmıstım ama daha parlak bıseyler arıyorum ayna kapakları ıcın..
konu başlığı bir siyasi partimizin seçim sloganı olduğu için değiştirilmiştir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yıllanmış Moderatör
arkadaşlar siyasete girmeyin lütfen rica ediyorum
başımıza iş çıkmasın yaw
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
maşallah kazasız belasız.
bi başlıktan tüm millet siyasi rengini belli etmiş, ne fanatik bi milletiz ya herşeyi uçlarda yaşıyoruz![]()
Aracın güzel olduğu başlıktan bellikazasız belasız cezasız...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
hayırlı olsun güzel araç
maşallah hakkaten çok güzelmiş.Allah kaza bela vermesin
Realtime
Hiç mizah anlayışımız yokmu?.renk katılması için yazılmış basit bir anımsatma sözü ile foruma katmak istediğim küçük bir mizah cümlesi bukadar polemiğe yol açması bence içler acısı,bukadar tahamülsüz olmamız açıktan rengimizi belli etmemiz bence yersizdir.bu forumda bir birimize saygı duymamız gerekiyorsa ,önceliklen bir birimizden ve düşüncelerimizden nefret etmememliyiz.sonuçta çevrenizdeki herşey size bişileri çağrıştırıyor ola bilir.böle bir durumda gözleri kapatıp ya kör olmak gerekir,yada tahammül sınırlarını dahada geniştutmak gerekir.
bukadar tahamülü olmayan arkadaşımızı üzeceğimize sayın moderatörümüzün konuyu silip konu başlıksızda kala bilir diye düşünüyorum.
FORUM ÜYELERİNE İSTEMEYİREKTEN RAHATSIZLIK VERDİYSEM ÖZÜR DİLERİM.
Omsan marka ömür boyu paslanmaz krom kapak maliyeti 100 tl
Konu JASMINE tarafından (06/06/2011 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
başlık hariç güzel yakışıklı punto yay takarsanız dahada güzel olur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri