Ahh Ahh abi Yapma BeBayideydik Dün İştE Yetkili ben Abim ve Ablam Varız. Abim Beyaz Diyor Ablam Siyah Diyor. Ben Ortada Kaldım Abim diyo Bak Beyaz Alalım Cam Tavan Şekil Durur Felan film cekeriz Güzel Olur.
Gittik Geldik Gittik Geldik Renkler Arasında Ne Yapalım Dedik Ablamız Büyük O Siyah Dedi Bizde Bişey Demedik iyi Dedik Siyah Olsun
Tomtom Biraz Pahalıymış ya 900 Tl Civarında Ama Ön Hazırlık Olucak ilerde Alabiliriz Tom tom u
Bana söylenen baz donanımdan pazarlık edildigi. Misal ben de blueme (sadece blue me hazırlık, navigasyon yok, hifi paketinde)isteseydim 600 TL. Skydome isteseydim 1700 TL eder, 2300 TL koyardı üstüne Yani 33300 e gelirdi. Tomtom olsaydı 1700+1700=3400den 34400 e gelirdi. Bilemiyorum siz tomtomlu mu aldınız....Benims adece şöyle bir artım daha oldu. Önceki aracımın trafik sigortasını iptal ettirdim ve yaklasık 200 TL ordan indirim almış oldum. Zira trafig sigortası hediye geliyor anahatar teslim fiyatına. Yani Bana net 30800 TL ye geldi araç...
Kaskosu Tahmini Ne Kadar Tutuyor ?
Hoşbulduk Valla Aranızda Olmakdan Cok Mutluyum. Aracıda Peşinat Yerine Takasa Verdik. bizim Eski Dül dül e De alışmıştım ama (99 Model Corsa))3 ay Nası gecicek 3 Ay arabasız Nası Gecicek DAha Dorusu
![]()
Ya O Kısmını Hiç Hatırlatma yaHer Adım Başı Araç Her Adım Başı Trafik. Bide Aracı Gösterdik Bayiye İyi kötü Fiyat Verdi Şimdi Araçla Giderken Tırsıyom ßiri Vurur Felan Aracın Fiyatı Düşer Diye
İStanbul İstanbullukdan Cıkmıs Artık Ya Tüm Türkiye İstanbula Taşıncak Nerdeyse
Yürüyüş İyi Gelicek Muhasebeciyim Zaten İşde Otur Evde Otur Yolda Otur Bune ya
Biraz Bünye Calıssın Bari ^^
Evet ben o sürey beklememek icin gri secimimi beyaz yaptım ama iyiki de beyaz yapmışım. Perşembe sipariş, salı elimde olacak insallah 2 güne kadar![]()
bende renk olarak siyah gri yada beyaz düşünüyordum ellerinde gri vardı fakat satılmıştı. bu özelliklerde sadece kırmızı kalmıstı ve 2010 a girince kampanyanın biterek 25500 e asla alamayacagımı söyleyince o kırmızıyıda aksamına aldımama öğlen boşta olan arabaya aksama kadar isim yazdırmıştı birisi fakat para bırakmamış, para sıcaktır tatlıdır güven verir işte gittim verdim parasını peşin aldım ocakta anahtarımı. böyle anlattıkça dahada seviyorum arabamı
birde havalar güzelleşsin de cam filmi takayım
parlatayım biraz
![]()
hayrılı olsun çok güzel...
fakat bişey sorcam şu anda bayilerde full evo satılıyormu? ben hep activite gördümde ...![]()
Geçen Gördüm Siyah Full Evoydu Cam Tavan Hariç Hepsi vardı Hifi Ses Sistemi FElan ama Şimdi Araba Yok Bayilerde Tüm Araçları İşte İndirimdeken 2009 Sonlarında Satmışlar Bizde 3 ay Bekliyoz Araç Gelsin diye![]()
Evet ben de ankara kartaşta şu anda sergilenen siyah skydomesuz dynamice baktım. Yarın sabah trafige imzaya gidicem, plakayı da seçicem inşallah...
Bu arada kırmızı arabaya epk ilgim yoktur ama bi showroomda active kırmızı vardı...Hakatten süperdi o da...Bi de şu jantı seçimli bıraksalar süper olacaktı. Kataloglardaki o siyah-alüminyum 16'' lik jantlar harika olur arabalara...İleride ben de o tamponlardaki gri boyayı yaptırıcam...Ve de kataloglarda kapı cıtaları türkiye de satışa sunulmamaktadır dedigi cıtaları da alıcam inşallah...Ama forumda OZ beyaz jant da harika duruyor...Bakalım aracı bi alalım da2 gün kaldı gib ama iyice sabırsızlanıyorum
Bu arada arkadaşlar...Ben kendi arkadaşımdan kasko fiyatı aldım...1170 gibi bir rakam söyledi...Ancak yapı kredi sigorta da 850 TL dedi... Sigortacıma güvenirim, onlarda sıkıntı yaşarsın dedi, ben de 1000 olsun sana yaptırayım dedim. Derken benim eski arabanınkini buna gecirdik ve peşinde 700 tl ye yaptırdım...
evo tam bir fiyasko kurbağa gibi görünüyor araba
TEESÜF EDERİM ARKADAŞLAR KURBAĞA FALAN,BAK SONRADAN PRENS OLMASIN![]()
O hocam kirmizi - siyah,g.antepspor yani...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri