hayırlı olsun gülegüle kullan
hayırlı olsun evoya bakınca kendi gp mi satasm geliyor hemen en kısa zamanda bende değiştirmek istiyorum özellikle fiat konsol konusunda gerçekten çok başarılı
ayak üstü çekilen bir kaç fotograf daha. yeni koltuk kılıflarımla.. birde cam filmi çektirmeyi düşünüyorm.
Cok tatlı bir evo maşallah.. Film diye bağırıyor,..![]()
Çok şık olmuşGüle güle kulan.
Hayırlı olsun gülel güle kullanın. Ama ben yinede sadece grande puntoları daha güzel buluyorum. Ne bileyim evo bana görüntü olarak hoş gelmedi. Sanki titrek bir hali var arabanın.
Titrek hal nasıl oluyor usta![]()
28000 e verdiler 2010 dizel evoalmadım çünkü içim ısınmadı![]()
maalesef evo da bozuldu gp ruhu.
Ama sakın evocular alınmasın bu şahsi görüşümdür. Ben sade ve heybetli duruşunu sevdim de aldım gp yi.
Herkesin aracı hayırlı uğurlu olsun.
Gezgin Gp.
yarın sonaxta iç dış yıkamaya verdikten sonra bir kaç fotograf daha çekmeyi düşünüyorum. olumlu olumsuz tüm bakışlara açığız. herkese teşekkürşer![]()
1 saattir arabanın içini dısını temizliyorum. daha da sevdima şimdiarabayı yıkamacı degilde kendiniz yıkayınca daha hoş oluyor
aksama dogru çekecegim fotografları eklemeye calısacagım.
güncel resimler ilk mesajdadır.
Way Sergi Açmışsın AbiYarın Bende Böyle Bişe Yapacam Kıskandım ^^
otomatik yıkama makinalarına dikkat. yeni arabanın boyasına yazık etmeyin. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Allah kaza bela wermsın.cok hos.evocuların arttıgını gormek daha daha hos..yıkamaya dıkkat![]()
Kazasız belasız kullanman dileğiyle,
Ama keşke şu yıkama makinesine sokmasan güzelim arabayı,
Ben fırca ile bile yıkatmamaya çalışıyorum.
kazasız belasız..bence buyuk hata fırçalıda yıkatman
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
aman abi napıyosun çık o yıkamadan egzotik kırmızına yazık etmemaşallah kazasız belasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri