öncelikle hoşgeldin.... tanışma bölümünde kendinizi tanıtsaydınız daha iyi olurdu... gri metalik renkdi galiba..
Değişik bir konu olacak ama küçük bir sorunum var yardımınızı bekliyorum. Çalıştığım şirket araç alımı yapıyordu puntolar fiat olarak uygun geldiği için tercih bundan yana oldu bir tanede kendime almak istedim model bilgisi olmadan 1.3 multijet punto yazıyor ruhsatta ancak renk kısmında da gri (evo) olarak belirtilmiş. grande puntoların evo grisi varmı yoksa gelecek araç evo mu aracı yarın alacağım yardımcı olursanız sevinrim aracı henüz görmedim.
öncelikle hoşgeldin.... tanışma bölümünde kendinizi tanıtsaydınız daha iyi olurdu... gri metalik renkdi galiba..
benim aracımda grande punto 2011 evo gri. Metalik grinin adı evo gri olarak geçiyor.
hoşgeldiniz gelecek araba evo herhalde grandelerin evo grisi yok diye biliyorum
TSİ Jetta.
kusura bakmayın acemi kullanıcıyım henüz . teşekkürler yardımcı olmaya çalısan arkadaslara eksik profil bilgileri punto sahibi olunca yarın hemen güncelliyorum![]()
evet hocam evo grisi mevcut benım aracın ruhsatında da evo grisi yazmakta. gayet güzel bir renk beğeneceğini düşünüyorum..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri