hayırlı olsun..hoşgeldiniz...
benim arabanın bir renk koyusu..güzel renk..
bi zahmet babanıza sorarmısınız benide evlatlık edinebilirmi![]()
merhaba babam bana bu yılbaşı hediyesi olarak punto evo 1.3 dynamic granit grisi araba almış fakat daha gelmediği için arabayı göremedim granit grisi nasıl bir renk? resimi olan paylaşabilirse çok sevinirim. araba 15 inden sonra gelecek ben daha henüz göremedimçok merak ettim full kit ve skydome olduğunu biliyorum. sizce renk nasıl?![]()
hayırlı olsun..hoşgeldiniz...
benim arabanın bir renk koyusu..güzel renk..
bi zahmet babanıza sorarmısınız benide evlatlık edinebilirmi![]()
beyaz tercihimdir...
koyu gri normal grinin biraz koyusu gibi hayırlısı olsun....ama en güzel renk beyaz :=):=)
güzel bir renk babam bana yılbaşı hediyesi olarak alacak herhalde son 1-2 günüm diye düşünürüm hayattaki![]()
Soldaki renk, garajımdan da bakabilirsiniz, hayırlı olsun.
hayırlısı olsun güzel bir renk...![]()
hayırlı olsun
Granit olsa ne yazar tektonik olsa ne yazar. Babanın kıymetini bil. Koyu gri bir renk
ben zaten kırmızı ve beyaz istemiyordum siyahını görmüştüm çok beğenmiştim gri de hoşuma gitmişti granit gri nasıl durur diye gözümde canlandıramıyorum umarım hayırlı olur teşekkürler.
GP de kullanıyordum güzel farklı bi gri ton..ilgi çekici
bildiğin metalik griden bi ton koyu
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hobaa muğla ha 4 yılım geçti muğla merkez marmaris bodrum gökova pfffşimdiden hayırlı olsun diyelim gökova yollarının vitajlarına dikkat. tatlı renk.
Evett bencede kalmadı böyle babalarrrGerçi her baba evladına araba almak ister AMA bide realite var... Ekmek almakta bile zorlanıyor günümüz babaları... Bu duruma düşürenler utansın... Sizede hayırlı olsun
Konu JASMINE tarafından (15/01/2011 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı stili düzeltildi.
araba hala gelmedi merakla beklemekteyim açıkçası arabanın özelliklerini de bilmiyorum ve sanırım bu forum ilk ve tek bayanım hiç rastlamadım çünkü yardımlarınızı bekilyorum
yok ilk ve tek değilsinhayırlısı olsun kazasız belasız kullan gelince
![]()
Konu JASMINE tarafından (15/01/2011 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntı düzeltildi
2009 1.4 8v 77 bg
benim aracımın rengiözellikle bu rengi aramıştım çok hoşuma gidiyor benim.
teşekürler forumda şu2013te puntolar kalkacak yazısını okuduktan sonra arabayı daha göremeden soğudum şimdi pişman oldum keşke başka araba alsaydık diye fiestayı arkası basık diye beğenmemiştim keşke alsaydım pişman oldum ama ben yaris clio corsada en çok bunu beğenmiştim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri