makinenin cilasına dikkat asil panpam![]()
cem ne yapsan gidiyo arabana allah kaza bela vermesin keyfini çıkar...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
makinenin cilasına dikkat asil panpam![]()
TSİ Jetta.
GDO'lu mısır gibi araba genleriyle oynadıkmaşallah kazasız belasız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
maşşalah güzel gözüküyor. kazasiz belasız..
Forumun güzel araçlarından. Kazasız belasız. Şimdi önlerde orjinal arkalarda 3.5 luk h&r mı var? Ön çok düşürmedimi? Bende active kullanıyorum araba en hafif donanım olduğu için inmiyor yahu.
önler 2 bakla kesik arkalarda hr var arkaları da orjinalleri takıp kesige dönülcek
teşekkür ederim kardeşim...şu anda dediğin gibi kullanıyorum memnunum ama spor yayın yol tutuşu daha iyi olduğu tekrar H&R'lere dönme düşüncem var...puntolarda hangi yayı takarsan tak önler biraz yükek kalıyor...
bu arada dün itibariyle applerde geldi resim ekliyorum...
![]()
Çok güzel maşallah ya darısı benim evo nun başına. Başta çok özen gösteriyodum bende cilasıydı falan feşmekan ama bulunduğum yerde son 1 senedir alt yapı çalışmasından dolayı heryer yağmur yağdığı zaman çamur kuru havada ise toz toprak. Maalesef yıkasam 5 dakkaya tozlanıyor. O yüzden haftada 2 kere su tutturuyorum çok çamur olursada yıkatıyorum. Acilen istanbuldaki evime dönmem lazım kuş pisliklerine razıyım![]()
inşallah evoyada çok güzel modifiye yakışıyo...zaten bir kere başladınızmı gerisi illaki gelcek bundan emin olun...bende arabamı aldığımdan bu yana temizliğiyle kendim uğraşıyorum...garajım araç temizlik şirketi gibi oldu...
![]()
ohaaa o nedir yaaa :s
TSİ Jetta.
garajda araba yıkamayla alakalı hersey oldugu için ole soledım
kardeşim jantlar 17mi 16mı
o jantlar aracı kotu yonde etkilemiyormu acaba ?
evet![]()
TSİ Jetta.
Masallah
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri