allah kahretmesin bu ne![]()
allah kahretmesin bu ne![]()
TSİ Jetta.
cem ne yapsan gidiyo arabana allah kaza bela vermesin keyfini çıkar...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
makinenin cilasına dikkat asil panpam![]()
TSİ Jetta.
GDO'lu mısır gibi araba genleriyle oynadıkmaşallah kazasız belasız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
maşşalah güzel gözüküyor. kazasiz belasız..
Forumun güzel araçlarından. Kazasız belasız. Şimdi önlerde orjinal arkalarda 3.5 luk h&r mı var? Ön çok düşürmedimi? Bende active kullanıyorum araba en hafif donanım olduğu için inmiyor yahu.
teşekkür ederim kardeşim...şu anda dediğin gibi kullanıyorum memnunum ama spor yayın yol tutuşu daha iyi olduğu tekrar H&R'lere dönme düşüncem var...puntolarda hangi yayı takarsan tak önler biraz yükek kalıyor...
bu arada dün itibariyle applerde geldi resim ekliyorum...
![]()
önler 2 bakla kesik arkalarda hr var arkaları da orjinalleri takıp kesige dönülcek
Çok güzel maşallah ya darısı benim evo nun başına. Başta çok özen gösteriyodum bende cilasıydı falan feşmekan ama bulunduğum yerde son 1 senedir alt yapı çalışmasından dolayı heryer yağmur yağdığı zaman çamur kuru havada ise toz toprak. Maalesef yıkasam 5 dakkaya tozlanıyor. O yüzden haftada 2 kere su tutturuyorum çok çamur olursada yıkatıyorum. Acilen istanbuldaki evime dönmem lazım kuş pisliklerine razıyım![]()
inşallah evoyada çok güzel modifiye yakışıyo...zaten bir kere başladınızmı gerisi illaki gelcek bundan emin olun...bende arabamı aldığımdan bu yana temizliğiyle kendim uğraşıyorum...garajım araç temizlik şirketi gibi oldu...
![]()
ohaaa o nedir yaaa :s
TSİ Jetta.
garajda araba yıkamayla alakalı hersey oldugu için ole soledım
kardeşim jantlar 17mi 16mı
o jantlar aracı kotu yonde etkilemiyormu acaba ?
evet![]()
TSİ Jetta.
Masallah
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri