Ben burdayım! diyor gerçekten. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
Böyle kalsın iyisi mi![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Ben burdayım! diyor gerçekten. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Geç Kalmışsın Tolga Maşallah Aracın Çok güzel Jantlar 10 numara Her Şeyiyle Güzel Bence
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
abi bu resimlerde 3.5 yaymı var?
Tolgacım çok şık, çok güzel maşallah.
Allah kaza bela vermesin.
güzel olmuş jantlar bombakazasız belasız güle güle kullanın ...
Sağolun arkadaşlar baya sabrettim çok araştırdım ve en sonunda buldum jantlarımı![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Ahh tolga ahh sen jantların hasını kaçırdın
BU ARADA ŞAKA Bİ TARAFA JANT SEÇİMİ MUHTESEM OLMUŞ.![]()
COK BEGENDİM KARDEŞİM. MAŞALLAH. SADECE YAY OLAYINI TEKRAR GÖZDEN GECİRSEN İYİ OLUCAKTIR. BU JANTLARLA ARABANI YERE BASTIGINDA YAKALAYACAGIN GÖRÜNTÜYE SENDE İNANAMAYACAKSIN
obsessed the red
bulutdan beklenen yorum geldi![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
maşallah jantlar harika. kazasız belasız kullanın.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Merak ettim Tolgacım, jantlar ne kadara maloldu sana?
Sağolasın bulut ama jantlarını 250 ye indirmedin ki alayımŞaka bi yana bende o görüntüyü yakalamak istiyordum ama başka bişeyler düşüneceğim artık...
Jant lastik 1100 liraya mal oldu abi takım komple ikinci el aldım çünkü sıfır 17" yoktu 18" vardı sadece jantların fiyatı 1400 liraydı o yüzden 18" den vazgeçip ikinci el 17" aldım...
Güzel fiyata almışsın hayırlı olsun, sıfırların fiyatı da baya bi varmışşş....
Konu PLaTiNuN tarafından (30/09/2010 Saat 09:24 ) değiştirilmiştir.
Uploaded ImageShack.us
Abi çok güzel olmuş maşallah kazasız belasız inşallah
Jantlar gerçekten yakışmışş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri