eheheheheheheeee)) inşallah birdahaki sefere,anca gezdim
biz türkiyede yapabileceklerimizi yapalımda sonra oradan takviye alırız artık
![]()
Yaa o kadar da ingiltereye gittin atsaydın bavula bikaç parça))
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
eheheheheheheeee)) inşallah birdahaki sefere,anca gezdim
biz türkiyede yapabileceklerimizi yapalımda sonra oradan takviye alırız artık
![]()
Jantlar çok yakışmış. Ben önceki arabam Focus1 e 205 40 17 jant lastik takmıştım. Görüntü süperdi ama ancak 1 sene idare etti, bu yollarda. O yüzden bir daha bu kadar ince yanak mı asla..
Aracı teslim almadan 16' ile değişim istesek yaparlar mı acaba ve ne kadar fark isterler ki?
16' için lastik ebatları ne olmalı
maaşallah allah kaza bela vermesin.çok iyi görünüyo
lastik ebatları nedir acaba bi de jantın ölçüsü nedir inç olarak süper bişey olmuş ya
cantların çok güzelmiş aşık oldum resmen nerden alınır modeli kodu nedir paylaşırmısınız lütfen.
Teşekkürler...
205/40/17 Kumho SPT
Valla sıfır isterseniz 6 ay önce 18" vardı ama satılmış olabilir ben abartmamak için almadım ikinci el buldum çok temizdi halende ikinci el mevcut...MARKA KOSEİ / MODEL F03
Daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar....
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
18" çok büyük ya. 16" felan yok mudur bu jantlar?
Malesef yok. 17" ve 18" ithal edilmiş...
arkadaşlar merhaba. tolga'dan arabayı ben aldım, kendisine çok teşekkür ederim. hem çok yardımcı oldu, hem de çok temiz bakmış arabaya.. yakın zamanda garajıma taşıycam ben de.
Arabanız kaza bela, jantlarınız ise çizik dahi görmesin güle güle kullanın...MAŞALLAH
jant fenaymış cok yakışmış Allah kaza bela vermesin....
Güle Güle kullan kardeşim seninde en az benim kadar iyi bakacağına şüphem yok...
jantlar çok yakışmış beğendim fiyatı ne bu jantların ? arabayı beğendim jantları değil![]()
çok nadir bulunan bir renkdir..arabanın temizliğini bizzat görmüştüm..kazasız belasız gunlerde kullanın..tolgacım sende üzülme artık yenileri nasip olsun inşallah![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri