Imageshack - resim002au.jpg
Imageshack - resim001mn.jpg
Imageshack - resim003z.jpg
Imageshack - resim004y.jpg
Imageshack - resim007il.jpg
Imageshack - resim005th.jpg
Imageshack - resim006n.jpg
5 camda film(ön cam hariç)
jvc amfi
jvc 30 cm'lik bass
bir çift jvc haporlör
far karartma
sislere h1 xenon
farlara h7 xenon
sis farları(karartılmış)
mtec park ampulleri,plaka aydınlatmaları
Arkadaşlar resimleri koymayı bilmediğim için böyle koyuyorum.Far Karartma,sis karartma ve montaj ın götürdüğü 6.Sanayide dal oto ve elektrik var orada yaptırdım.giderseniz mehmet abi size yardımcı olabilir. otoyada yan sinyalleri beyaz yapıp parklara bağladığı için teşekkürü borç bilirim...
resimlerin devamı gelecektir
Kazasız belasız kullanın.
Arka orjinal pandizot a bağladığınız kayık jvc lerden sonra kasislerde ses yapma olayı oldumu,bende aynısı uyguladım ancak ağırlıktan dolayı pandizotta hafif eğilme ve sağ tarafta tavana doğru olan bölümde açılma meydana geldi.Ses olayını çözdüm ancak açıklık bir türlü kapanmadı,sizin resimlerde alttan pandizota doğru bir destek vermişsiniz gibi görülüyor doğrumu.
haporlör kapaklarının vidasını iyice sıktıtan sonra kasislerde fln hiç ses yapma durumu yok
Ses hoparlörden değil pandizotun sağ ve solundan geldi, altlara kumaş kesilip yapıştırıdıktan sonra ses kesildi ancak dediğim gibi ağırlıktan dolayı tavana doğru uzanan plastik kısımda açılma meydana geldi.
bende şu ana kadar öyle bir şey olmadı inşallahta olmaz
Spoıler eksıkve ön panjurdakı fıat logosu yerıne Abarth ın sıyah logosu ııce sekıl yaparda para hepı dostum yavas yavas yaparsın artık
)
Gayet hos olmus far karartma tam cuk dıye uymus aracta sıyah sorunsuz dertsız keyfını cıkara cıkara kullanman dılegıyle
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
farlara h7 xenon takılabiliyor mu h4 den başka olmuyor diye biliyordum.
farklı bir sistem falan mı var bilgilendirirsen sevinirim birde uzunlar ve selektör iptal mi ?
ben xenonları femoli abiden aldım ben farları h7 diye biliyorum ama mehmet abi doğruyu bilir...uzunlar halojen ampul selektörde yapılabiliyor.mehmet abi bi el at konuya
cem hayırlı olsun aracın buluşmalarada gelirsin artık yakından görürüz aracını..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
daha hiç buluşmalara gelemedik haftada 1 gün izin kullanıyorum onuda genelliikle hafta içine verdikleri için buluşmalara pek gelemiyorum ama en yakın zamandaki buluşmaya gelmeye çalışırım
dün bende ın yanındayım mehmet abıyede ugradım baktım forum uyesı ana tampon yok far yok gırdım baktım arac sahıbı nerde dıe sabahtan bırakıp gıttı dedıler tanısma fırsatım olmadı ama yakından gordum farları cok guzel olmustu xenonlar la ayrı bı hava katmıs kazasız belasız...
Captaİn Jack Sparrow
evt söyledi sen akıncılarda oturuyon demi mert ben seni hep görüyorum
Akıncıların karsısı obur tarafta enhoslarda kaymakamlıga giderken oto yıkamanın sokagında oturuyorum,bir gün yapalım buluşma a yakın oturuyormusun dun solemıstı ama aracını cok begendm nazar degmesın fılmlerle cok guzel olmus,resımlerede baktım xenonlar gayet guzel duruo bende alıcam sıslere,aynısından.
Konu mert35 tarafından (05/06/2010 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
Captaİn Jack Sparrow
ok kardeşim...
kazasız belasız güzel araç![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
güle güle kullan kardeş diğer eksikleri de tamamlayınca araç tam kıvama gelicek on numara oldu
Maşallah, kazasız belasız kullanın..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
maşallah farlara ilk baktığımda fun farı zannettim işçilik çok güzel olmuş inşallah ilerde su alma durumu olmaz kazasız belasız kullanın
maşallah çok güzel.
H7 konusuna gelince bizim araçların H4 seninki sadece kısalar xenon uzunlar ampül yazdığınız kadarıyla h4ün yanında uzunlar için sarı ampül çekiyorlar sizinkide öyledir kısaca h4 yani![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri