kış mevsimine girmekte olduğumuz şu dönemde gündüz ile gece arası sıcaklık farkından dolayı özellikle sabah ve akşam vakitlerinde sis kendisini oldukça hissettirmekte.
Forumu aradım takip ettim bir çok arkadaş sis farları hakkında bilgilendirici açıklamalar yapmış.
benim aracım 2009 model active fire
sis farı taktırmak istiyorum ve bu işlemi garantiden dolayı kesinlikle serviste yaptıracağım.
forumda bazı arkdaşlar activlerin beyninin ön sis farına uygun olmadığını yazmış bunun ise ön sislerin ya arka sislere ya da ayrı bir bağlantı ve anahtarlar ile giderebileceklerini belirtmişler.
ben ise ön ve arka sis lambalarının birbirinden bağımsız olmasını ve orjinal haline uygun olmasını istiyorum.
bunun içinde sis farlarını çalıştırdığımız düğme setinin komple değişmesi gerekiyormuş sanırım.
bu işlemi yaptıran arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim elektirik aksamda sorun oluyormu ön göğüste ön sis lambalarını yaktığımızda ön sis uyarı lambası yanıyormu?
Bir de SİS FARLARI ve bu tuş takımı değişikliği yuvarlak hesap olarak ne kadar tutabilir.
Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.
iyi günler.
Yer imleri