gerçekten cam gibi bir araç
güle güle kullanması dileğimle
Forumdan sabanci nickli hakan arkadaşımızın G.puntosu kazasız belasız kullansın araç gerçekten rengi duruşuyla on numara ufak tefek şeylerle daha güzel hale gelir şimdi normal boyutlarda leon48 ,sükrükayhan abimizden sonra 3.tek kapı kırmızıda bizle en kısa zamanda stickera kavuşur inşallah......![]()
gerçekten cam gibi bir araç
güle güle kullanması dileğimle
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Jantlar da güzelmiş.. kazasız belasız sürüşler.
maşallah jantlarda cuk oturmuş kazasız belasız kullanın
3. tek kapı kırmızı gp.mi dedin üstad ?? ehuehubeni atladın sanırım...
Çok güzel araç maşallah, kazasız belasız. Bu arada jantlara bayıldım, marka, model ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
rengi yeter Allah kaza bela vermesin....
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Hayırlı olsun güle güle kullanın... 3 kapı kullanmak süper.... Bende 3 kapı hastasıyım ve sahibiyim![]()
Vay maşallah rengi yeter![]()
Çok güzel güle güle kullanın,ufak bir fikrim geldi;
Üst panjur siyah ve alt üst panjurları birleştirin folyoyla daha agresif durur![]()
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi ufak tefek şeyleri var yavaş yavaş birden olmuyorkardeşimeden ayrıca teşekkür ederim...
3 kapı kırmızı, ne kadar çok hastası![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
hasatası we sahibiyizön tamponu iptal ettirmelisin bence ben öyle yaptım,ayrıca jantlar nefiss duruyo güle güle kullan...
maşallah..allah kaza bela vermesin
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
guzel arac ama bulentin aracı gibi bir arac henuz piyasada yok sanırım yada ben bilmiyorum
Benim oturduğum yerde bu arabayı çizim çizim çizerler. Sokakta böyle bir iki tane var aynen dediğim gibi. Çizerler diye gittim gri renk aldım.Ama kırmızı hep içimde kaldı.
Maşaallah diyelim bu arada..
sağolun arkadaşlar ufak tefek yapıyoruz elimizden geldiğince
hasan kardeş bu hafta yapıcam allah nasip ederse bakalım hayırlısı
Kırmızı nın çekiciliği yeter...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri