şöyle tarif edeyim; yollardaki plastik malzemeden yapılmış hız yavaşlatıcı kasislerden ''0 KM'' hızla da geçsem yinede bırakın sürtmeyi araç kasisten gecerken kasisin üzerine oturmak zorunda kalıyorum.
Printable View
şöyle tarif edeyim; yollardaki plastik malzemeden yapılmış hız yavaşlatıcı kasislerden ''0 KM'' hızla da geçsem yinede bırakın sürtmeyi araç kasisten gecerken kasisin üzerine oturmak zorunda kalıyorum.
Jantlar çok güzelmiş. Jant hakkında bilgi alabilirmiyim. Kaç 16 mı 17mi bide marka model bijon uyumu?
orjinal grande punto tjet jantı 17 4x100 bijon
Allah kaza bela vermesin..maşalah
aslında sinyalleri genelde park lambalarına baglıyorlar ama ben polisin ilgisini cekmemek amaçlı sislere baglattım sadece sislerim acıkken sinyallerim de sürekli yanıyo. polisi görünce otomatikmen sisleri kapattıgım için sinyallerin devamlı yanmasını engellemek istemiştim. daha kullanışlı oldu bence.:wink:
normalde bu işlem orjinal duyular delinerek yapılıyo ve duyu satılan bi parca degil. farla beraber komple satılıyo. daha sonra sıkıntı yaratırmı bilemem tabi ama. yapmak isteyen olursa yedek duyu temin etmenizi öneririm. ben yenimahalle birmota ugradım ve ricamı kırmadılar kazalı bir puntodan cıkma saglam 2 duyu aldım ve o duyulara işlem yaptırdım. aracımın kendi duyuları bende.
güle güle kullan :)
Yanıyo maşallah on numara arac nazar değmessn .. snyaller önden güzel durmuş hayrlı olsn
bulut senin kadar basabilmem için ne yapmam lazım biraz tiyo versen kardeşim :D
:D
Ya bana sorarsan indir tabi araba daha hoş duruyo. Ama fazlası zarar hem altını vurusun hemde dönüşlerde araç esneyip fazla yattıgında lastik çamurluk agzına sürter. Yani yavaş dönmelisin. Senin anlayacagın sadece görüntüsü güzel. Kullanmak sıkıntı. Ama ben sırf görüntü için vazgecemiyorum. Bende şimdi daha basamayacagım için marşpiyel falan düsünüyorum. Daha basık durur
bu işlem nasıl oluyor bi açıklarmısın
Slmm şu plaka altı folyo işini bende yaptım gayet tatlı turuyor ama ben ızgarayı boyatmadıgım ıcın bıraz farklı oldu baktıgında sıyah ve grı duruyor sımdı ben sokup ızgaraları ve sıs farlarının hemen altını cok ınce bı sekılde boyamayı dusunuyorum ve tabıkı folyoyu tekrar kaplatıcam
ama gayet guzel bı calısma olmus kazasız belasız kullanman dıleğiyle
maşallah arabanızı gerçekten çok beğendim. size bir sorum olacak bu konudaki tecrübelerinizden faydalanarak... gelecek punto evo aracıma 5lik yay takarsam nekadar alcalıcak bi fikriniz varmı? orjinal jantlarıyla bi fark olurmu?
Ben burdayım diyor walla... Bulut Güle güle kullan kardeşim
sanki biraz...:D
Maşallah =))
Sade ve güzell
Güle güle kullan arkadaşım