Arkadaşlar cok tesekkür ederim yorumlar için. Büyük ihtimal bu haliylae kalıcak. Ben giderek ısındım bu haline:rolleyes2:
tekrar sagolun iyiki varsınız
Printable View
Arkadaşlar cok tesekkür ederim yorumlar için. Büyük ihtimal bu haliylae kalıcak. Ben giderek ısındım bu haline:rolleyes2:
tekrar sagolun iyiki varsınız
Bulut hastayım arabana hastaaaaa :) Güle güle kullan kardeşim çok fena olmuş.
Şeytan diyor yapıştır coiloverı ver -8 i ama çoluk var çocuk var :)
Çok güzel olmuş kardeşim.. Jantlarında ayrı bi güzel..
güzel olmuşş :)
Çok güzel duruyor jant'larda ayrı bir şahane zaten :)
Bende plakanın altını böyle yaptırmayı düşünüyordum ama boyanıyor zannediyordum ben reklamcılara gitsek onların kaplamaları ile oluyormu??
çok tatlı görünüyor kazasız belasız kullanırsın inşallah...
Hayırlı olsun kardeşim On nümeröö olmuş ;)
İyi sürtünmeler :D
aman abicim uyma şeytana. Bak geçenlerde yaşadıgım ufak bi kazayı paylaşayım;
gece gec saatlerde hava karanlık ve arkadaşım telefonda yol tarifi ederken bende agır agır ara sokaklarda araba kullanırken dikkatsizlikten dolayı cukur demeyeyim çünki cukur değil resmen 30 cm delik. Asfalt kırılmış ve 30 cm derinliginde bir fare deliği olmuş.
Bende karanlıkta saga sola bakarken deliği görmedim ve sol teker delige düsünce 1.105 tonluk sürüngen asfalta tamamen oturdu. Dün kavaklıdere otoda 60 bin bakımı yapılırken altını kontrol ettirdim ve neyse ki cook sükür önemli bişey yok.koruma demiri kurtarmış bizi.
Diyecegim evet alçaltınca araç mükemmel duruyo ama. Türkiyede kullanması zor.
Eee.. Bende ''alçaklık'' ünvanını vermek istemiyorum kimseye :d
Hepinize tesekkür ederim dostlarım.
güzel olmuş yakışmış folyo uygulaması , kazasız belasız ....
Heaahhh işte şöyle be Bulut yaw şimdi oldu :)
Yalnız hakkaten tamponun alt kısmınıda sökersen daha hoş durucak içime dert oldu bana :D
gercekten arac cok basarılı olmuş.gercekten tam bir sürüngen.hasta işi.kazasız belasız sürüşler