maşallah çok güzel..
neyle bastınız bu kadar merak ettim.. yay kesme ya da tabladan düşürme gibi bi işlem var mı?
Printable View
maşallah çok güzel..
neyle bastınız bu kadar merak ettim.. yay kesme ya da tabladan düşürme gibi bi işlem var mı?
örnek aldığım puntoların birinci sırasında bu makine güle güle dikkatli kullanman dileğiyle.
:agiskavgasi::agiskavgasi::agiskavgasi:alçaltmada yapılan işlemden kısaca bahsedeyim;
ben öncelikle 3,5 luk H&R marka yay aldım ve aracı fazla basmadı.sonra 5 lik yay denedim ama yine zaten 5 lik yaylar bile fazla basmıyo bizim araçları.
bana amortisör tablalarından düsürmemi tavsiye ettiler ama ben kabul etmedim. cünki tablanın ilk yapılan kaynagı temiz malzemeye yapılıyo. kirli(paslı) malzemeye yapılan kaynak bana pek güvenilir gelmedi. bende 3,5 luk spor yaylarımı jet taşıyla 1 bakla kestim. yaylar kısaldıgı için malum amortisörler orjinal ölçü oldugundan yaylara keza cok uzun kaldılar. ve bu halde en ufak esnemede dibe vurup patlayabilirlerdi. bende amortisörlerimi dıştan ve iç milinden kısalttırarak sertleştirdim. yay ve amortisörlerim kısaltıldı ve aynı ölçüye getirildi. ayrıca sertleştirildi. tıpkı koni süspansiyon gibi. ve sonuç olarak istegim ölçüde (8-9cm) basıldı araç
Sertleşmez mi taş olur taş :)
yolda hoplayaa zıplaya gidersiniz ama basık forewer :D
zaten mantık şu ki: Ben aracın süspansiyonun sertleştirmezsem ani fren yaptıgımda tamponu yere bile vurabilirim. Araç alçak oludugu için esnemeyi ve buna keza konforu azaltmak gerekiyo. Tabi bu kişiye göre degiişir. Beni cok rahatsız etmiyo. Valla otobanda 120 den sonra baya konforlu oluyo. Esneme yaylanma yok. Düz bi şekilde akıyo araç
Bende beğendim...ağız tadıyla kullan
sLmLar bu folyo uygulaması nasıl yapılıyor ve kac para tutuyor..? Bu arada araç cok guzel olmus.. ;)
kardeşim siyah herhangi bir siyah folyo ile (kalitesi sana kalmış) kaplaya bilirsin. Plakayı söküp basitce uygulanan bi işlem. Herhangi bi reklamcıda yapar eger düzgün tarif edersen. Fiyatıda cok bişii tutmaz dediğim gibi kalitesine göre. Ben 20 tl ye yaptırdım ama deneme amaçlı. Begenmezsem sökerim diye. Ama şimdi karbon kaplatmayı düsünüyorum panjuru o da 50-70 arası. Tutar sanırım
Folyoyu tamponun altına kadar yaptırmasan daha şık durur kesinlikle evet.Birde logosuz panjuru nerden buldunuz acaba?
Kardeşm ßu jantın aynısından Nerde bLurum ?
dakıler satıldı
Sayın kardeşim jantları fiat bayilerinden temin edebilirsin.yada düsürebilirsen 2, el bulmalısın.