Herkese tek tek teşekkür ederim. Evet Dynamic modellerde kumanda üzerinden kapı açma butonuna basılı tutunca 4 cam açılıyor, kilitleme butonuna basılı tutunca ise camlar kapanıyor. bu sıcaklarda çok işe yarayacak bir özellik.
Abi Cok Teşekkürler ya Denemeyi Unuttum Cok SAbırsızlanıyorum Bizde Skydome var Acaba O da Acılırmı heheh
evet navigasyonu dışarıda dolaştırabiliyorsunuz 4 saat kadar şarjı gidiyor. ayrıca bilgisayarın USB portu ile şarj edebiliyorsunuz.
nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı
İşini görmesine sevindim. Ben yine de gömülü olmasını tercih ederdim ama navigasyonu söküp dışarda yanınızda dolastırabiliyorsun mu demek istiyorsun? :Eğer öyleyse süper vallahi
Resimler acele ve heyecanla çekildiği için çok kötü ama en yakın zamanda güzel ve net resimleri ekleyeceğim aracın en ilgi çekici özelliği ve olmasını beklemediğim kumandalı anahtar ile camlar açıp kapatabilmesi, ses izalasyonun çok iyi olması
Araç özellikleri 1,3 Multijet Dynamic Start&Stop + SPK + AK + FK + TT - Metalik beyaz
abicim hayırlı olsun çok gusel bır araç güzel gunlerde kullanman dileğiyle
Herkese tek tek teşekkür ederim. Evet Dynamic modellerde kumanda üzerinden kapı açma butonuna basılı tutunca 4 cam açılıyor, kilitleme butonuna basılı tutunca ise camlar kapanıyor. bu sıcaklarda çok işe yarayacak bir özellik.
abicim ben bunu bılmıyordum öğrenmiş oldum teşekkürler
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri