Herkese tek tek teşekkür ederim. Evet Dynamic modellerde kumanda üzerinden kapı açma butonuna basılı tutunca 4 cam açılıyor, kilitleme butonuna basılı tutunca ise camlar kapanıyor. bu sıcaklarda çok işe yarayacak bir özellik.
Abi Cok Teşekkürler ya Denemeyi Unuttum Cok SAbırsızlanıyorum :D Bizde Skydome var Acaba O da Acılırmı heheh :D
13/05/2010, 12:13
ufuk_punto
Alıntı:
zyilmaz90 Nickli Üyeden Alıntı
Abi Cok Teşekkürler ya Denemeyi Unuttum Cok SAbırsızlanıyorum :D Bizde Skydome var Acaba O da Acılırmı heheh :D
keşke açılsa senin skydome.cok farklı bi ozellk olurdu...:d
13/05/2010, 12:30
IVAA
evet navigasyonu dışarıda dolaştırabiliyorsunuz 4 saat kadar şarjı gidiyor. ayrıca bilgisayarın USB portu ile şarj edebiliyorsunuz.
Alıntı:
nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı
İşini görmesine sevindim. Ben yine de gömülü olmasını tercih ederdim ama navigasyonu söküp dışarda yanınızda dolastırabiliyorsun mu demek istiyorsun? :Eğer öyleyse süper vallahi
13/05/2010, 12:43
nerhal61
Alıntı:
IVAA Nickli Üyeden Alıntı
evet navigasyonu dışarıda dolaştırabiliyorsunuz 4 saat kadar şarjı gidiyor. ayrıca bilgisayarın USB portu ile şarj edebiliyorsunuz.
:thumbup1: Harika
14/05/2010, 16:18
beyaz evo80
Alıntı:
Resimler acele ve heyecanla çekildiği için çok kötü ama en yakın zamanda güzel ve net resimleri ekleyeceğim aracın en ilgi çekici özelliği ve olmasını beklemediğim kumandalı anahtar ile camlar açıp kapatabilmesi, ses izalasyonun çok iyi olması
Araç özellikleri 1,3 Multijet Dynamic Start&Stop + SPK + AK + FK + TT - Metalik beyaz
abicim hayırlı olsun çok gusel bır araç güzel gunlerde kullanman dileğiyle :):hammer00:
14/05/2010, 16:25
beyaz evo80
Alıntı:
Herkese tek tek teşekkür ederim. Evet Dynamic modellerde kumanda üzerinden kapı açma butonuna basılı tutunca 4 cam açılıyor, kilitleme butonuna basılı tutunca ise camlar kapanıyor. bu sıcaklarda çok işe yarayacak bir özellik.
abicim ben bunu bılmıyordum öğrenmiş oldum teşekkürler :thumbs_up2:
18/05/2010, 10:30
IVAA
yeni ve daha düzgün resimler ekledim
18/05/2010, 23:27
gokhan.bey
Hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun güle güle kullanın