jantlar güzelmiş +9586
ıyı gunlerde kulllan aracın gzzlll
sagolun beyler
Maşallah Gözüm kaldı jant uyumlarında bilesin...
eyvallahumarım daha güzeli senin olur.
yarınki projeyide gerçekleştirden sonra foto istiyoruz![]()
mrblar arkadaslar yaklasık 1 ay olucak bende bı punto aldım su ana kadar memnunum zaten sevdiğim bi arabaydabu jantların markasını kaç '' söylermisin ?
kusura bakmayın formun yabancısıyım bıras![]()
şenolcum aracın çok başarılı..aracın koyu ara tona sahip olmasına rağmen tam koyu ton jant takmaya herkez cesaret etmez..çok yakıştırıyorum o ayrı..ayrıca 5lik hr ler mükemmel seçim..ertuğun dediği gibi farları ve sisleri karartırsan ve krom çıtaları çıkarırsan mükemmel olur..benim fikrim sadece...kazasız belasız cezasız sürüşler..meliset ekin olayıda bi başka tabi![]()
Konu krakercocuk tarafından (04/02/2011 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Jantlar advan racing 17 inç olsa gerek. Güle güle kullanın, aracınız çok güzel...![]()
maşallah güle güle kullanın..çok hoş duruyor.
çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle =)
jantlar advan racing aynen. tabi replica olarak orjinaline o kadar verilmez(2000tl)herkesin iyi yorumları içn teşekkürler daha güzelleri sizin olsun
valla fırat gözlerimizi bugün itibariyle ''kararttık''
ama cıtayı sökmeye kıyamıyorum öle dandik bişey olsa sökücem ama işciligi malzemesi güzel en azından ben seviyorum
)
Jantı nereden, kaç liraya aldınız acaba?![]()
bayrampasadan bi abimizden aldım sıfır 850 tl ye almıştım bi sene önce
Kazasız belasız kullanın.. <Maşallahı var
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Kırmızı Ette de Antioksidan Maddeler Bulunur! biber hapı Et ve et ürünlerinin sebze, meyve, tahıl ve baklagillerle karşılaştırıldığında bir diğer avantajı da zengin çinko içeriğidir. Çinko en önemli antioksidant minerallerden birisidir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri