kim bunlar =) :thumbdown:
Printable View
jantlar güzelmiş +9586
ıyı gunlerde kulllan aracın gzzlll
sagolun beyler
Maşallah Gözüm kaldı jant uyumlarında bilesin...
eyvallah :) umarım daha güzeli senin olur.
yarınki projeyide gerçekleştirden sonra foto istiyoruz :D
mrblar arkadaslar yaklasık 1 ay olucak bende bı punto aldım su ana kadar memnunum zaten sevdiğim bi arabayda :) bu jantların markasını kaç '' söylermisin ?
kusura bakmayın formun yabancısıyım bıras ;)
şenolcum aracın çok başarılı..aracın koyu ara tona sahip olmasına rağmen tam koyu ton jant takmaya herkez cesaret etmez..çok yakıştırıyorum o ayrı..ayrıca 5lik hr ler mükemmel seçim..ertuğun dediği gibi farları ve sisleri karartırsan ve krom çıtaları çıkarırsan mükemmel olur..benim fikrim sadece...kazasız belasız cezasız sürüşler..meliset ekin olayıda bi başka tabi;)
Jantlar advan racing 17 inç olsa gerek. Güle güle kullanın, aracınız çok güzel...:)
maşallah güle güle kullanın..çok hoş duruyor.
çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle =)
jantlar advan racing aynen. tabi replica olarak orjinaline o kadar verilmez(2000tl) :D herkesin iyi yorumları içn teşekkürler daha güzelleri sizin olsun :) valla fırat gözlerimizi bugün itibariyle ''kararttık'' :) ama cıtayı sökmeye kıyamıyorum öle dandik bişey olsa sökücem ama işciligi malzemesi güzel en azından ben seviyorum :))
Jantı nereden, kaç liraya aldınız acaba? :D
bayrampasadan bi abimizden aldım sıfır 850 tl ye almıştım bi sene önce
Kazasız belasız kullanın.. <Maşallahı var
Kırmızı Ette de Antioksidan Maddeler Bulunur! biber hapı Et ve et ürünlerinin sebze, meyve, tahıl ve baklagillerle karşılaştırıldığında bir diğer avantajı da zengin çinko içeriğidir. Çinko en önemli antioksidant minerallerden birisidir.