Görüntüsüyle dikkat cekiyodu artık ses olarakta dikkatleri cekerZaten yetişememe sorunum var bravoyaa chipte yarama tuz basar yazık değilmi banaaa .d
![]()
kafiyeli oldu
![]()
hayırlı olsun kardeşim...çıstak çıstak 300 500 domates patates dıptıs çaktıs şeklinde gezersin artık ehuehuehu![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
allah kaza bela vermesin aracın çok güzel duruyor beyazın bakımıda kolay
Burakcım şu chipi halledelim artık ya ses var görüntü var ama gidiş yok olmaz öyle![]()
ne yalan söyleyim; bu bravo'lar gönlümü çalmaya başlıyo.masallah kardeşim kazsız belasız
![]()
öyle sokaklarda gezmemde arabanın içinde kaliteli müzk öenmli,aklımda yoktu aslında istemiyordumda,ama kayınbiladere yaptırınca duramadım![]()
chip meselesini en kısa zamanda halledecez muratcım,artık kesin kararlıyımda tarihi netleştiremedim.
daha yenimi başlıyoayıp walla,buluşmalarda bir karşılaşsak o zaman sen bittin ben söleyim
![]()
beyaz her arabaya yakışıyo bencefavorim..
Güle güle kullan aracını burak çok şık olmuş..
Far karartma olayını nerde ve nekadara yaptırdın acabaaydınlatmada sıkıntı yarattımı bir diğer sorumda
![]()
Gerçekten Cok güzel araba Güle Güle bin abii ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
eywallah kardeşim,saolsın.bencede süper oldu,xenon ve far karartma işlemi yapıldı.far karartma söküleerek istediğim sekilde maskelenerek boyandı.maliyeti 150 tl. 4-5 aydır kullanıyorum herhangi bir boya döküntüsü veya aydınlatmada eksiklik hissetmedim.çok memnunum tavsiye ederim.ankara şaşmazda pehlivan stop tarafından yapıldı
Bu arada sevgili murat kardeşimin ısrarlarından etkilenedek artık bende chipliler dünyasına katıldım.artık aracım 105 hp değil 130-135 hp civarında.çokdeli oldu.erhan (boostER) kardeşime çok teşekkür ederim ellerine sağlık.asfalt arabanın altından kayıyor maşallah.ama durmayı unutuyorummurat kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.
eline sağlık erhancım güzel olmuştur eminimki..maşallah..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
İyi günlerde kullan kardeşim cok guzel oldu araban![]()
saol burakcımallah kaza bela vermesin hem yakışıklı hem güçlü oldun artık artık gerçekten bravo sana. Çok güzel oldu araban yaa valla herkesin isteyebilceği bir araba oldu
-----
Bu arada arkadaşlar cuma günü büyük ihtimalle havalar iyi olursa deniycez arabayı bakalım nasıl olcak bende çok merak ediyorumVideolarda çekicez
Coming soon...![]()
Konu Murat Gürakan tarafından (11/03/2010 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Burak bi chip'in eksikti![]()
ŞAKA ŞAKA BU CHİP OLAYI BAZEN O KADAR COK LAZIM OLUYOKİ. GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM
[
Konu BuRaK-BG tarafından (11/03/2010 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
Chip çok mantıklı olmuş, hayırlısı olsun Burak.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri