Görüntüsüyle dikkat cekiyodu artık ses olarakta dikkatleri ceker :) Zaten yetişememe sorunum var bravoyaa chipte yarama tuz basar yazık değilmi banaaa .d :D :D kafiyeli oldu :P
Printable View
Görüntüsüyle dikkat cekiyodu artık ses olarakta dikkatleri ceker :) Zaten yetişememe sorunum var bravoyaa chipte yarama tuz basar yazık değilmi banaaa .d :D :D kafiyeli oldu :P
hayırlı olsun kardeşim...çıstak çıstak 300 500 domates patates dıptıs çaktıs şeklinde gezersin artık ehuehuehu:P:P
allah kaza bela vermesin aracın çok güzel duruyor beyazın bakımıda kolay
Burakcım şu chipi halledelim artık ya ses var görüntü var ama gidiş yok olmaz öyle :)
ne yalan söyleyim; bu bravo'lar gönlümü çalmaya başlıyo.:D masallah kardeşim kazsız belasız:thumbup1:
öyle sokaklarda gezmemde arabanın içinde kaliteli müzk öenmli,aklımda yoktu aslında istemiyordumda,ama kayınbiladere yaptırınca duramadım:)
chip meselesini en kısa zamanda halledecez muratcım,artık kesin kararlıyımda tarihi netleştiremedim.
daha yenimi başlıyo:)ayıp walla,buluşmalarda bir karşılaşsak o zaman sen bittin ben söleyim:)
beyaz her arabaya yakışıyo bence :) favorim..
Güle güle kullan aracını burak çok şık olmuş..
Far karartma olayını nerde ve nekadara yaptırdın acaba :D aydınlatmada sıkıntı yarattımı bir diğer sorumda:)
Gerçekten Cok güzel araba Güle Güle bin abii ..
eywallah kardeşim,saolsın.bencede süper oldu,xenon ve far karartma işlemi yapıldı.far karartma söküleerek istediğim sekilde maskelenerek boyandı.maliyeti 150 tl. 4-5 aydır kullanıyorum herhangi bir boya döküntüsü veya aydınlatmada eksiklik hissetmedim.çok memnunum tavsiye ederim.ankara şaşmazda pehlivan stop tarafından yapıldı:)
Bu arada sevgili murat kardeşimin ısrarlarından etkilenedek artık bende chipliler dünyasına katıldım.artık aracım 105 hp değil 130-135 hp civarında.çokdeli oldu.erhan (boostER) kardeşime çok teşekkür ederim ellerine sağlık.asfalt arabanın altından kayıyor maşallah.ama durmayı unutuyorum:) murat kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.
eline sağlık erhancım güzel olmuştur eminimki..maşallah..
İyi günlerde kullan kardeşim cok guzel oldu araban ;)
saol burakcım :) allah kaza bela vermesin hem yakışıklı hem güçlü oldun artık artık gerçekten bravo sana. Çok güzel oldu araban yaa valla herkesin isteyebilceği bir araba oldu :)
-----
Bu arada arkadaşlar cuma günü büyük ihtimalle havalar iyi olursa deniycez arabayı bakalım nasıl olcak bende çok merak ediyorum ;) Videolarda çekicez
Coming soon... :)
Burak bi chip'in eksikti:D
ŞAKA ŞAKA BU CHİP OLAYI BAZEN O KADAR COK LAZIM OLUYOKİ. GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM
[
Chip çok mantıklı olmuş, hayırlısı olsun Burak.