Bana yazıcak bişey kalmamış ya =(
Kazasız belasız kullan abi araban ve sen çok şıksınız her daim =)
renk olayına gelince.
Her zaman seçemediğimiz şey içimizde kalmıştır abi :/
siyah almış olsaydın keşke beyaz derdin belki.
Printable View
Bana yazıcak bişey kalmamış ya =(
Kazasız belasız kullan abi araban ve sen çok şıksınız her daim =)
renk olayına gelince.
Her zaman seçemediğimiz şey içimizde kalmıştır abi :/
siyah almış olsaydın keşke beyaz derdin belki.
saolsın sercancım,şımarcam haa:)
haklısın galiba siyah alam beyaz diyecektişm ama ben bu renkten çok mutluyum ve bence bu araca skydome var ise en yakışan renk beyaz:)bu konuda pek mütevazı olamıcam.bu arada en cd çaları dvd ile değşiştirmiştin dimi?bu ara banada sardı.sistem hiç aklımda yoktu yapmakta istemiyodum ama kayınbiladerin arabayı yaptırınca aklıma düştühazır bir sistemim var 600 lük silindir magnat subwoffer var,anfi,hoparlerler ve midler var.şirkette yatıyorlar.
bende öyle düşünüyroum dur msne girimde biraz şu konuyu konuşalım:)
İşte sitenin yakısıklısı :ryb::dribble0: "Sade ve harika" :) ömrüm senin bravoya yetişmekle gecti be abi :d:whip0000::rudolph0::rockon00:
Usta cok fena cümle yanılmasına sebep olmuşum sanırsam :D yetişememek olacaktı yetişsem niye söyleniyim :D :D
Ben düzeltmemi yaptım elbet gerisi aranızda :D
Evet bi aksilik çıkmazsa bu hafta sonu buluşmada olucam. Orada sizinle ve diğer arkadaşlarla tanışmaktan büyük keyif alacağım.
Ben de yolda gördüğüm bütün bravolara bakıyorum acaba sitedenmidir? Haberi var mıdır diye? Ben her gün Yaşamkent - Çankaya arasında gidip geliyorum. Mutlaka karşılaşmış olabiliriz...
Muratcim çekme başka yerlere yaw:) Tolga benim kayinco gecen hafta buradalardi frene basmaktan sıkıldım neredeyse nerde 77 hp fire 105 hp m-jet:)) yani dımı ?walla senin dile dusmektense foseptik çukuru beğensem daha iyi ama hadi hayırlısı:)
saol tolgacim senin arabada kendi kulvarında güzel üzmez canını. Ben bravoya kadar nelerden geçtim kısmet..
Alper abi süper olacak şimdiden sabirsizlannaya başladı. Pazar gelsin gir sen:)
...............................!!!!............... .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
İyi yapmışsın Burakcım fotoları koymakla bana da diyecek bi şey kalmamış:)Bu arada box taktıran vardı burak...Eski forumdan Burak2000 şimdi bravo da
beyazın bu kadar yakışacağı başka bir araba yok galiba...çok şık olmuş güle güle kullanın...
Bu ne yakışıklı bi araçç tütütütü :D
ses sistemi aractaki yerini aldı,sıra chip e geldi.:)