hay başlıcam Jantınızn bijonlarınıza heee :s ? ? ? ?
sen benim yazdıklarımı çok heyecanlı okumussun heralde murat kardeşim jantına da lastığimede taş gelmesın dedik seninkiler daha güzel durmuş buna katılıyorum ki böyle olmasıda daha iyi olmuş yoksa senın içine dert olurdu
ha bu arada müsait olunca görüşelimde şu boruyuda paketleyip vereyim sana belki lazım olur
![]()
BRAVO_150_HP_SPORT...
hay başlıcam Jantınızn bijonlarınıza heee :s ? ? ? ?
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Egsozla Jantlara Bayıldım Araç Zaten SıradışıHayırlı olsun Müthiş duruo cok yerinde İşlemler ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
hahaha gülüyorum sadece acaba benmi farklı bi dunyada yaşıyorum yoksa senmi kendi hayal alemindesin anlayamadım yazık doğrusu sana yalan yalnış şeylerle kendini daha fazla düşürme aşşağılara gülünç oluyor.
![]()
BRAVO_150_HP_SPORT...
??
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
geldik ankaraya arabayıda aldım maşallah süper olmuş =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
sağol muratcım hallettik bu sefer sorunu kökten =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
mümkünse kaliteli bi 0-100 ibrenin videosunu çekip gönderebilirmisin, Ertuğ sende gönderebilirsen sevinirim, sonuçta forumdaki en hızlı bravo ve punto sizlerin sanırım.
süper..., süper....., süper......, daha önceden Ertan vardı BRVHGT kulakları çınlasın... şimdide sen hocam ellerine sağlık kazasız belasız cezasız kullan hayranım bu araca yahu Allah nazarlardan saklasın...
ahah artis gaza gelmiş 0-200 ben çekmem vakumlular var hala uzunda iyi gitmiyo arabadeniyelimde bi kadran çektirirz erhana =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bi kaç küçük video arkadaşlar
https://forum.grandepuntotr.com/modi...day-video.html
sağol muratcım tekrar paylaşım için..güzel akşamdı =) tebrik ediyorum seni tekrar![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
murat almışşsın bebeleri eglenion
Bulamadınmı dişine göre birini.
şu kırmızı golf'u yada rc pejo 'yu geçte görelim xD
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
usta kazasız belasız on numara araç olmuş harbiden bravoben bunu anlamadım bitek
Bu devirde imza bile çalınıyor arkadaş!
https://forum.grandepuntotr.com/profile.php?do=editsignature
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri