ÇoRLu
TeKiRDaĞ
eDiRNe
Üzülerek söylemek istiyorum ki biz bulgaristan göçmenlerinin geleneksel yaz piknigi varmış pazar günü tüm bulgaristan göçmenleri orada olacak bizim trakya da meşhur olan çalgı ekibide orda olacak herkez mangalını etini alıp gidiyor heryerden katılım var bu nedenle hadımköyde piknik organizasyonumuz oldugu için aranızda olamayacagım ama keşke önceden haberim olsaydı bu bizim bulgaristanlıların gününden orda yapardık bu organizasyonu piknik havasında herkez mangalını yiyip içecegini alıp geliyor orkestra var dügün gibi bir eglence oluyor daha bursa ve bulgaristandan bile aradılar beni bu gece o nedenle aranızda olamayacagım keşke hepiniz bu şenligimize katılabilseydide organizasyon nasıl olur görürdünüz müthiş bir eglence olacak aranızda yokum çok üzgünüm ama katılmak isteyenler ugrayabilirler GÖÇMEN kim var aramızda gerçi göçmen olmasınada gerek yok herkez katılabilirdi keşke bilseydim de orçunla irtibata geçip buluşmamızı burda gerçekleştirseydik herkez deli gibi eglenirdi... ÜZÜGÜNÜM ARANIZDA YOKUM...
Orçunum emanetlerini bir ara getiririm emin ellerde rahat ol ama pazar günü içersemde hakkını helal et. Ben bahri abiden ayarlarım yine sana
G Ü N C E L
1- WHİTEGOLD - Soner ŞEN (İSTANBUL AVR) 19 HAZİRAN +2
2- PuNKRE4S - Sezgin Deniz (Çorlu) 19 HAziran
3- exixiz Ufuk - Tükenmez (Edirne) [+1] Tarih fark etmez..
4- tmac_fuat - Fuat Yurtseven (Tekirdağ) 12 Haziran dışında herhangi bir zaman uyar
5- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK ( Çorlu )
6- PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR ( İstanbul )
7- Mr ze - Kunt OZ ( İstanbul )
8- ozdem - Özlem Çufaoğlu (İSTANBUL) +1
9- Sedini - Aytg LüLe (istanbul - çorlu) +3
10 - Redblue - Tolga Uçar - Tekirdağ
11-barslan112-burhan arslan-istanbul
12-bravo_sercan-sercan TÜRKÖZ
13-ExTrEm-çağatay GÜLDALI+1
14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
19-SEZERİSM-ismail sezer ( ÇANAKKALE)
20-emre güzel ist
21-volkan611-volkan engür ist
22-ceyhuncinar-Ceyhun ÇINAR İst
23-silentscream - Tolga TACALOĞLU (ist-avr) +3 - 19 HAZİRAN
24-umut1975-umut atilla
25-chapkyne-Hakan ÖZSOY (istanbul)
26-özhan şener - Çorlu - Profesyonel fotoğrafçı
27-olcay çalışkan - Tekirdağ
28-_onorom_ - Onur Özlük - Ankara^ydı artık Çorlu oldu
29-trakya__ - Emre ARSLAN - Lüleburgaz
30-asukasan - Hasan ÇETİNUYSAL - Tekirdağ
31- Burak çoşkunırmak - İstanbul
32- Superman - Erkın Cın - İstanbul
33- Mert Uğurlu - İstanbul +1
34- sezerism-İsmail Sezer - Çanakkale
35- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul[/
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (15/06/2011 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
bu ara maalesef koyar abi![]()
[/QUOTE]
demişsin özkan benim mesajımdan sonra yazdığın için cevap veriyorum siteye nekadar zamandır üyeyim ve kaç bulumaya katılmışım bi bak istersen araştır..ben istanbul bulusmalara küsmüş iken durumun ayaklanmasının arkasında duran bir kişiyim..bu buluşmaya katılamayacagım ıcın uzgunum ve planlama ve organızasyonda arkadaslarımı zor durumda bırakmamak ıcın haber verıyorum.
(geçen sene neşet suyunda yaptıgımız bulusmaya ismini yazdırmana ragmen habersız katılmadıgını bıldıreyım özkan)
Orçun babalar günü diye konuşma geçtimi hiç gözüme çarpmadı atladım belkide,bende dün ögrendım pazar gununun babalar gunu oldugunu![]()
Buldum bahaneyi dicem ama bahane beni buldu dogruyu söylemek gerekirse bulgaristan göçmenlerinin piknik organizasyonundayım hafta sonu şunu da belirtmek isterim ki ben kendimi yazdıgım organizasyonlara hep katıldım birileri beni yazdı ise bunu bilemem gitmeyecegim yere kendimi yazmıyorum birtek eskişehir oldu onunda nedeni vardı. Neyse ya kimse kimseye hesap vermek zorunda degil kimse kimseyede hesap soramaz ben makara yaptım sade orda murat herkez kafasına göre takılabilir. Rumuzumdanda belli sanırım keyifsel üyeyim kafama göre takılıyorum ama keşke bu buluşmayı bizim şu piknik organizasyonun da gerçekleştirebilseydik geç ögrendim bunu yoksa orçunu da yormamış olurduk ama orçun iyi bişeyler hazırlamıştır herkez eglenecektir kimsenin kuşkusu olmasın.
Bana gelince aile büyüklerinde kıramayacagım insanların hepsi bu piknik organizasyonun da o nedenle gelemiyorum yoksa gelmeyi aranızda olmayı çok isterim buna emin olabilirsiniz arkadaşlar...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (16/06/2011 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
G Ü N C E L
4- tmac_fuat - Fuat Yurtseven (Tekirdağ) 12 Haziran dışında herhangi bir zaman uyar
14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
35- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul
Buluşmada 2 kişi de olsa 1. ben olucam.
Edirne tarafından gelicek arkadaşlar irtibata geçersek hep beraber gitmiş oluruz.
Bu kadar erken olacağını sanmazdım ama erken oldu. Saat 6 - 7 gibi kalkmam lazım ki kahvaltıda bende olayım Trakya grubu ile birlikte..
İrtibat için telefonumu veriyorum, gelicek olan arkadaşlarımız bana ulaşırsa sabah Edirne'den vınlarızz.. Tel : 0546 744 46 06
Hadi bakalım hayırlısı..
Not : Arayan olmazsa Çorlu'ya basar giderim haa..![]()
Benim dedemin babası da Bulgar göçmeniymiş. Göçünce Kırklareli'ye yerleşmişler. Büyük dededen sonra dedem polis olmuş Kırklareli'nde. sonra istanbula çıkmış tayini babam çocukken. ondan sonrası malum zaten. Kırklareli Yoğuntaş köyüne kayıtlıyız.
-----------------------------------
organizasyonun kesinleşmesine çok sevindim. pazar günü 9:30'a doğru mahmutbey gişelerde buluşmak üzere.
Acemi bir buluşmacı olarak sormak istiyorum;
"yanında şunu getir, şöyle gel, bunu da unutma, bu da olsaydı yanında güzel olurdu" diyeceğiniz önerileriniz varmıdır?
[/QUOTE]
Orçun hocam çorludan kınalıya geldiğinizde tekirdağ yoluna döneceksiniz değil mi? Orda duracaksanız siteler yanyol diye bir tabela var bende orda bekleyebilirim sizi.. hatta yolu işgal etmemek adına sakatlık da olmaması açısından yanyola girip rampayı çıktıktan sonra caminin yanındaki Shell'de de bekleyebiliriz İstanbul'dan gelecek arkadaşları.. Uygun mudur?
burak abi mahmutbey gişeleri geçtikten sonr bahçeşehir gişelerin altında dinlenme tesisleri var orada kahvaltıya geçmeyecekmisin
yok kardeşim ben c.tesi sbh erkenden yazlığa gidicem.. bzmkiler temizlik yapacaklar.. onların alışveriş getir götür işleriyle uğraşıcam..kınalı buluşma yerinin orda ztn yazlık sorun olmayacak bnm için..
dediğim shell benzicisinin karşısında sahil kenarında.. hemen çıkınca shelldeyim ztn.. bide oranın alanı geniş rahat toplanırız yolda sakatlık olur kenarda durmayalım onun için orada toplanalım istanbul grubuyla diyorum..
hmm anladım abi
orcun seni tebrik ederim arabayla gelmek istediğim ilk buluşmaydı fakat evde olmam gerekiyor babalar günü olayı,kızımın evlilik yıldönümünü olması,tüm arkadaşlara iyi eğlenceler .........
mert sen gelıyomusun kardesım?
Orçun hocam çorludan kınalıya geldiğinizde tekirdağ yoluna döneceksiniz değil mi? Orda duracaksanız siteler yanyol diye bir tabela var bende orda bekleyebilirim sizi.. hatta yolu işgal etmemek adına sakatlık da olmaması açısından yanyola girip rampayı çıktıktan sonra caminin yanındaki Shell'de de bekleyebiliriz İstanbul'dan gelecek arkadaşları.. Uygun mudur?[/QUOTE]
Olur son güne doğru plan yaparız gene....
Gönüller bir olsun abi... Daha önceden koymuştuk tarihi ve babalar günü 19 haziran olduğunu öğrendiğimde erteliyelimmi dedim kimseden ses çıkmadı...
G Ü N C E L
14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun
20-emre güzel ist
24-umut1975-umut atilla
35- AlemCi_SeRSeRi - Fatih Emanet - İstanbul
Mert arkadaşım biz göçmenlerin eglencesi bitmez ne kadar geçmişine önem verip göçmenlerle aynı ortamı paylaştıgını bilemem ama biz bu hafta sonu hadimköyde bulgairstan göçmenlerinin piknigi var o nedenle bu buluşmaya katılamıyorum çobannasıflılar dersen büyüklerin bilir izmir bursa aydın ankara eskişehir izmit istanbul bulgairstan almanya ve fransadan bu piknige katılanlar var aile büyükleriminde orda oldugundan ve geçmişimide sahip çıkmak adına bu hafta sonu piknikteyim aranızda olamayacagım ama buluşma dönüşü aramızda olmak isteyen varsa bana ulaşsın keşke bu buluşmayı o ortama ayarlayabilseydik çok güzel olurdu geç ögrendim yoksa orçunla konuşuruz ve istanbul grubu içinde yakın bir mesafe olurdu herkez gönlünce eglenirdi.
Biz göçmenler EYLENMEYİ biliriz katılmak isteyenler bana ulaşabilir
0541-648-02-52
Arkadaşlar öncelikle ailem ve bulunan ortama akrabalarıma ve atalarıma özgeçmişşime yanlış yapamam o ortamda bulunmam gerektigi için aranızda olamıyorum üzgünüm o nedenler herkeze iyi eglenceler dilerim...
Geri dönüşte aramızda olmanızı isterim göçmen olmanız önemli degil. bana ulaşabilirsiniz. Saygılar...
Eksilen arkadaşlar yerine sanırım Edirne'den bir arkadaş daha buldum. Yarın tekrar kendisi ile görüşerek bize katılabilir.
Oda bir Grande Punto sahibi ancak foruma üye değil..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri