Üzülerek söylemek istiyorum ki biz bulgaristan göçmenlerinin geleneksel yaz piknigi varmış pazar günü tüm bulgaristan göçmenleri orada olacak bizim trakya da meşhur olan çalgı ekibide orda olacak herkez mangalını etini alıp gidiyor heryerden katılım var bu nedenle hadımköyde piknik organizasyonumuz oldugu için aranızda olamayacagım ama keşke önceden haberim olsaydı bu bizim bulgaristanlıların gününden orda yapardık bu organizasyonu piknik havasında herkez mangalını yiyip içecegini alıp geliyor orkestra var dügün gibi bir eglence oluyor daha bursa ve bulgaristandan bile aradılar beni bu gece o nedenle aranızda olamayacagım keşke hepiniz bu şenligimize katılabilseydide organizasyon nasıl olur görürdünüz müthiş bir eglence olacak aranızda yokum çok üzgünüm ama katılmak isteyenler ugrayabilirler GÖÇMEN kim var aramızda gerçi göçmen olmasınada gerek yok herkez katılabilirdi keşke bilseydim de orçunla irtibata geçip buluşmamızı burda gerçekleştirseydik herkez deli gibi eglenirdi... ÜZÜGÜNÜM ARANIZDA YOKUM...
Orçunum emanetlerini bir ara getiririm emin ellerde rahat ol ama pazar günü içersemde hakkını helal et. Ben bahri abiden ayarlarım yine sana :)
G Ü N C E L
1- WHİTEGOLD - Soner ŞEN (İSTANBUL AVR) 19 HAZİRAN +2
2- PuNKRE4S - Sezgin Deniz (Çorlu) 19 HAziran
3- exixiz Ufuk - Tükenmez (Edirne) [+1] Tarih fark etmez..
4- tmac_fuat - Fuat Yurtseven (Tekirdağ) 12 Haziran dışında herhangi bir zaman uyar
5- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK ( Çorlu )
6- PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR ( İstanbul )
7- Mr ze - Kunt OZ ( İstanbul )
8- ozdem - Özlem Çufaoğlu (İSTANBUL) +1
9- Sedini - Aytg LüLe (istanbul - çorlu) +3
10 - Redblue - Tolga Uçar - Tekirdağ
11-barslan112-burhan arslan-istanbul
12-bravo_sercan-sercan TÜRKÖZ
13-ExTrEm-çağatay GÜLDALI+1
14-siyah rüzgar-adem AY
15-peterpan-fatih ATA
16-Elmedin BAŞKOL
17-mjcaner - Caner Elmas
18-cnc-tansel ustun