eser son ayarlarını yapsın gerekli herşeyi yzacaktır eminim...
Bi de programı yazsak. Cumartesi akşamı ne yapılacak nerde kalınacak ve bunlar için ne kadar ödenecek??
eser son ayarlarını yapsın gerekli herşeyi yzacaktır eminim...
Kendisi bayadır online değil. Çok kısa bir süre kaldı, inşallah en kısa zamanda bizleri bilgilendirir..
Katılımcı Listesi;
ADIYAMAN
01. TurboKolik : Mustafa ÖZSAYIN
ANKARA
01. alpimmm : Alper ASLANTATAR + 1
02. serdar2362 : Serdar ÖZLÜ
03. muz7694 : Müzeyyen T. ÖZLÜ
04. ati rügerm : Atilla TÜRKMEN + 1
05. unluturkbuura:Nihat Bugra ÜNLÜTÜRK
06. GRDEDE : Gurur DEMİR + 1
07. ferikçi - Fatih ERİKÇİ
08. Linos - Murat YANIK - +1
09. femoli - Mehmet ÖZCAN +1 miş ve bir gün sonra doğum günüymüş =))
10. serkankucuk - Serkan KÜÇÜK (+1 olabilir)
11. ZAK1980 . Zeynel KARACAN
12. OzzY - Ozan Karsavuran eğer sınav proje zamanına denk gelmezse
13. tempesty- BORA TURAN +1
14. Unik06 - Oruç YILMAZ (2 tekerle gelicek) +1
15. ReNoVaTiO-Burak ARSLAN (+1)
16. alperyonar - Alper Yonar
17. Sertac.Ustaoglu - Sertaç Ustaoğlu
18. jagar - Umut + 2
ANTALYA
01. style07 - İsmail DEMİRCİ +1
BİLECİK
01. Tüfekçi - Cihat TÜFEKÇİ +1
BURSA
01. GP ÜMİT - ÜMİT -F
02. GPS2 - Bahri CİNCİOĞLU
03. Xrulex - Uğur KAMÇI + 2
04. ED235 - Elif DELİORMANLI
05. Skydome : Şenol KARASU
ESKİŞEHİR
01. Scottie : Eser HÜNER
02. Ceday : Ömer EREN
03. sancak26 : Ali ASLAN
04. Byspayn : Oguz MERDAN +1
05. 26es222: Hilmi YILDIRIM
06. moosty: Mustafa ÖZKAN
07. Hakan26: Hakan GÖÇKON
08. Keykavus : Kemal BÜYÜKGENÇ
09. mgturkan : Gökhan TÜRKAN
10. ocean1919 : İlker Ç.
11. necip1984 : Necip ERENOĞLU
12. ferri - Feridun AÇIKEL
İSTANBUL
01. hsyn28 : Hüseyin YAVUZ
02. 34OZKANKURTULDU34 : Özkan KURTULDU + 2
03. PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR
04. Juzz : Drukhan GWEN
05. ozdem : Özlem ÇUFAOĞLU +1 (9-10 EKİM)
06. bbya: Murat ÖZTÜRK - İstanbul
07. GP COSKUN : Ümit Çoşkun TURUCA
08. whitegold - Soner Şen +2
09. bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ
10. EviLDoeR - Murat Koca +1
11. odoner - Önder DÖNER
12. IVAA - Murat DEĞİRMENCİ 10 Ekim
13. mm_isik - Murat IŞIK +1
14. msanli - Mustafa Sanlı
İZMİR
01. kraker çocuk : Fırat ARSLAN + 1
02. JASMINE: Yasemin ŞENŞATIR
03. oto izmir: YURTÇU
04. LeoN48: TAŞOĞLU
05. operatormurat : Murat İMRE + 2
06. husso : Hüseyin Özgür SARI
07. evolodi : onurcan özdemir
35. k@pl@n : Murat KAPLAN (kesin olmamakla birlikte %75 gelemiyorum )
09. shadow35: İhsan gerdan
KARABÜK
01, Oğulcan ÖĞÜT
KOCAELİ
01. alp belgen
02. M@GİC - Kerem UÇGUNOĞLU
KONYA
01.ademtahir : Adem TAHİROĞLU
KÜTAHYA
01. Atom43 : Mustafa ATAM
02. retrayt: Murat KARA
ŞANLIURFA
01. Punto_Can - Ali Can ŞAHİN +1
TEKİRDAĞ
01. WiSTaRiA : Orçun ÇABUK + 1 ( 9 Ekim Sabah 06:00 Hareket Saati )
02. hotflush: Tuğrul DÖNMEZ ( TaM BeLLi DeĞiL )
03. chester: İlyas Köşkdere + 1 ( 9 Ekim Sabah 06:00 Hareket Saati )
SİVAS
01. PANTOKRATOR - Samet Aslan
Konu erdiyilmaz tarafından (29/09/2010 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: +
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
selamlar arkadaşlar tahmin edin bakalım ne oldu.... Birmot hiç bir şeye karışmıyor.... son kez konuşmam da hiç içaçıcı konuşmadılar.... bu yüzden ben herşeyi kendim yapmak zorunda kalacağım.. otelden 15 oda ayırtmayı düşünüyorum. kişi başı 50 lira kahvaltı dahil. yani oda fiyatı 100 lira. 30 kişi rahat gelir cumartesi.
cumartesi akşamı eğlence için iki yer var aklımda 30 kişi de onun için yer ayırtacağım.. ya bomanti ismail diye bir yer var ya da es bahçe kişi başı esbahçe 40 lira.... canlı müzik eğlence.. bomanti ismail de şehir içinde güzel bir yer.. ora ile henüz konuşmadım. en yakın zamanda konuşacağım.. kusura bakmayın birmot yapacağı şeyler için söz verdiği halde.. bizi yarı yolda bıraktı..
Fırat kardeşim birmotu afişten sil gitsin.
en son opet bayisi ile konuştum onlardan da bir kaç hediye istedim.. onlarda telefon numaramı aldı bekliyoruz bakalım...
Senin elinden geleni yaptığına eminim, ara ara bizi böyle bilgilendirirsen seviniriz.tşklr.
eser çokta dert değil birmotun öyle yapması canın sağolsun kendini sıkıntıya sokma salla gitsin sen otel ve ctesi akşam için yerleri ayarla ve araçların toplanacağın parkı emniyetten gerekli izini aldınmı boşver gitsin kalanını..
Eser'cim. Okuduğumda inan hiç şaşırmadım. Kimse üzülmesin. Bizler bu organizasyonları şu veya bu firmalar destek verecek diye düzenlemiyoruz ve bu nedenle de katılmadık. Hani bir söz vardır "biz 40 kişiyiz, 40'mızda birbirimizi biliriz" diye. Esas olan, forum aracılığı ile yurt çapında arkadaşlar edinmek ve sadece birbirimizle tanışmak, hoş vakit geçirmek değilmidir. Gerisi teyyare.
arkadaşlar hic üzülmeyin zamanı geldiginde
ilgili yerlere verecegimiz sitemler olacaktır
emegi gecen arkadaşlar rahat olsunlar
elin birmotuyla bizler bu yola cıkmadık
Ne rüzgar yapmışlardı bee!! Yazıklar olsun birde protesto çekmek vardı oraya gitmişken birmot'a ya neyse...Hiçbirşey değişmeyecek gönüller bir olacak yinede...O günü iple çekiyorum...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
birmot'un ben simdiye kadar site adina yarali parmaga isediklerini gormedim, normal ve bekledigim bir durumdu. ancak kimse moralini bozmasin, herhangi bir firma ya da kurulus icin bulusma duzenlemiyoruz, forumumuz kullanici kalitesi ve uye sayisiyla kendisini kanitlamistir,
amacimiz bir araya gelip dostluklari pekistirmek, o nedenle kimse firmalar destek vermedi diye uzulmesin, bizim site adina bir kaybimiz olmaz, ancak musteri iliskileri adina kendilerinin bizlerle ne denli ilgili olduklarini ortaya koymus olurlar.
simdi yapmamiz gereken mumkun oldugunca cok kullaniciya ulasip, bulusma sayesinde ne denli buyuk oldugumuzu gosterebilmek.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Bu saatten sonrada hiç kimse uğraşıp değerli vaktini kaybetmesin sponsor olacak birileri çıksada istemeyelim biz bize yeteriz gerisi yalan...Tv ye çıkmasakta olur gazeteye yazılmasakta olur buluşmamız bu platformda resimlerle yazılarla baki kalıcaktır...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Esercim hiç skma canını bizler yanındayız.. Ama Birmot'un yaptığı resmen terbiyesizlik... O gün yanımıza yanaşırlar hiçbirine yüzvermeyiz bizde.....
70 araba elbet ilgi çekicektir bence...
Eser, tüm uğraşların için ellerine, yüreğine, emeğine sağlık.
Diğer arkadaşların da dediği gibi biz buluşmayı birilerinden
bir beklenti içinde olduğumuz için organize etmedik.
Sanmasınlar ki firmalarının reklamı ya da osu busu için
toplanıyoruz. Bu tarz şeyler için moralimizi bozmaya, gül
gibi keyfimizi kaçırmaya değmez. İnsan değer verdiği
şeylere üzülür, daha fazla uğraş verip onları havaya sokmanın
hiç bir anlamı yok. Tekrar emeğine sağlık.
9 Ekim cumartesi görüşmek dileğiyle...
evet arkadaşlar moral bozmaya gerek yok biz bize yeterizbu arada sayın yöneticim beni jagar+2 olarak yazarsan sevinirim
![]()
Esercim canını sıkacak bi durum yok kardeş, senin o kadar işinin içinde bu organizasynla nasıl ilgilendiğini hepimiz biliyoruz. eminim tüm arkadaşlar için de önemli olan beraber olmak, gelecek olan arkadaşlarla tanışmak, iyi vakit geçirmek. valla ben çook heyecanlıyım. eminim herkes öyledir. zaman bi gelse de buluşsak artık![]()
birmot yine karakterini göstermekte fazla gecikmemiş. Salla gitsin Eser, arabada uyuruz yine kimseye avuç açmayız.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Eser ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.Ben diyorum ki basın bu işe karışmasın ve bedava reklam yapmayalım bu kurumlara.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
kendi kendimize eğleneceğiz.. daha güzel olacak hiç merak etmeyin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri